weballey Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2016 Πως σας φαίνεται αυτό το κομμάτι ? Είναι ηχογραφημένο σπίτι, είναι πολύ πρώιμο demo. Δεν έχει ακόμα μπάσο και φωνητικά. Ούτε έχει γίνει κάποια ιδιαίτερη επεξεργασία. Κατασκευή ιστοσελίδων | κατασκευή Δημιουργία site
Vegeterian Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ σταμάτησα να ακούω κάπου στα δυο λεπτά πάντως μιας και παίζει το ίδιο πράγμα σε λούπα ξανά και ξανά. Συν ότι κανα δυο μπασίματα που άκουσα είναι άμετρα. Βάλε καμία γέφυρα έτσι να αλλάζει λίγο κομμάτι γιατί λούπα ένα ριφ επι 4 λεπτά δε παλεύεται. Μ'άρεσαν τα τύμπανα! Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis
weballey Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2016 Ναι σε κάνα 2 σημεία θέλει φτιάξιμο. Έχει αλλαγή μετά το 2ο λεπτό. Κατασκευή ιστοσελίδων | κατασκευή Δημιουργία site
weballey Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 Tα άμετρα σημεία φτιάχτηκαν σε αυτή τη version. Κατασκευή ιστοσελίδων | κατασκευή Δημιουργία site
GZaimis Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Ακούγοντας από το 0:32 ως το 0:42 αυτόματα άνοιξα τα πλήκτρα μου και χρησιμοποίησα το κομμάτι σου σαν backing track για σολίδια! ;D 8) Το δεύτερο μισό του κομματιού σου, μου φέρνει πιο πολύ σε θρας, παρά μέταλκορ. Μου άρεσε πάρα πολύ! Αξίζει να το προχωρήσεις ενορχηστρωτικά. Genius begins great works; labor alone finishes them... -- J. Joubert
weballey Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2016 OP Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2016 Σε ευχαριστώ GZaimis για τα καλά σου λόγια. Κατασκευή ιστοσελίδων | κατασκευή Δημιουργία site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση