jeremy Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια εχω μπερδευτει!!!jaguar hh ή les paul studio;με ποια θα μπορω να παιζω καλυτερα οσο το δυνατον περισσοτερα μουσικα ηδη;απο τζαζ κ εναλλακτικα ροκακια μεχρι tool για παραδειγμα!
mij Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια εχω μπερδευτει!!!jaguar hh ή les paul studio;με ποια θα μπορω να παιζω καλυτερα οσο το δυνατον περισσοτερα μουσικα ηδη;απο τζαζ κ εναλλακτικα ροκακια μεχρι tool για παραδειγμα! Fender Stratocaster αγόρι μου....... SWISS ARMY KNIFE!!!!!!!!!!!!!!! Position 1 : Rock - Metal Position 2 : Blues - Funky Position 3 : Country Position 4 : Blues - Funky Position 5 : Jazz (με το tone down to 3) Θεωρώ position 1 τον bridge
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Mij pali kala pou den proteines oboe! To ti tha pareis einai thema goustou,alla na xereis oti: LES PAUL much sustain JAGUAR no sustain Tis agapw kai tis 2!
mij Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Mij pali kala pou den proteines oboe! To ti tha pareis einai thema goustou' date='alla na xereis oti: LES PAUL much sustain JAGUAR no sustain Tis agapw kai tis 2![/quote'] Επειδή το παλικάρι είπε "καλυτερα οσο το δυνατον περισσοτερα μουσικα ηδη;" και θεωρώ την strat ηχητικά μακράν πιο ευέλικτη απο μια gibson. Αλλά μαλλον έχεις δίκιο. Δεν είπε τι κιθάρα να πάρω αλλά ποιά απο τις 2.
jeremy Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 η jaguar hh ειναι γιαπωνεζικη κ εχω ακουσει οτι το bridge των γιαπωνεζικων jaguar ειναι χαλια!να βγαινει κ σε λογικη τιμη ε;500-1000 ευρω μπορω να δωσω!
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια εχω μπερδευτει!!!jaguar hh ή les paul studio;με ποια θα μπορω να παιζω καλυτερα οσο το δυνατον περισσοτερα μουσικα ηδη;απο τζαζ κ εναλλακτικα ροκακια μεχρι tool για παραδειγμα! με καμμια απο τις δυο (ειδικα Jazz & alternative). παρε ενα σκαφακι τυπου ES335,μια strat η μια Tele αν θες πραγματικα ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ κιθαρες ,οι δυο κιθαρες που αναφερεις ειναι ηχητικα περιορισμενες και κατα τη γνωμη μου μονο για "ροκ". www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
jeremy Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 προσωπικα βρισκω τη συγκεκριμενη jaguar hh κουκλα (εμφανισιακα) και γι΄αυτο εχω κολλησει τωρα!Τη βρηκα στο Στολλα 879 ευρά!Αξιζει τα λεφτά της;Τι λετε?
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 πως σας αρεσουν αυτα τα χαλια ρε παιδες.κατα την αισθητικη μου ειναι οι πλεον αποκρουστικες κιθαρες. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
vandergraaf Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Πάρε μια Strat (όπως πολύ σωστά ειπώθηκε). Είναι ότι πιο All Around υπάρχει πιστεύω. Ειδικά αν έχει S1 switching. Πάρα πολλοί ήχοι. :wink: Και για Tool πάρε έναν Mesa ένα Diezel ένα Fender και ένα Marshall και κάνε amp switching... Ευκολή και πρακτική λύση... :lol: :lol: Αστειεύομαι βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση