Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Για οσους δεν το ξερουν ο Σφακιανακης ηταν επαγγελματιας ντραμιστας και μαλιστα καλος.Εγω ηξερα οτι ηταν απλα ενας ακομα DJ. Για ντραμερ πρωτη φορα ακουω.
pericles Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Eπισης ο Νοτης Σφακιανακης ηταν&ειναι Θαυμαστης των SOCRATES DRUNK THE CONIUM. Αρεσει δεν αρεσει εχει προσωπικοτητα και αποψη πανω σε πολλα θεματα και στην μουσικη φυσικα οπου δεν παυει να ειναι ενεργος και παραγωγικος. ;) Δεν ειμαι θαυμαστης του αλλα η αληθεια να λεγεται.(Οτι ηταν ντραμμερ το επιβεβαιωνω κι'εγω αλλα δεν ξερω αν ηταν καλος ! :))
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 OP Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Eπισης ο Νοτης Σφακιανακης ηταν&ειναι Θαυμαστης των SOCRATES DRUNK THE CONIUM. Αρεσει δεν αρεσει εχει προσωπικοτητα και αποψη πανω σε πολλα θεματα Το ίδιο και ο Κασιδιάρης, και ω τι έκπληξη έχουν την ίδια απόψη σε πολλά θέματα!!! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Satanas Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Το ίδιο και ο Κασιδιάρης, και ω τι έκπληξη έχουν την ίδια απόψη σε πολλά θέματα!!! Γι αυτό υπάρχει η δημοκρατία, για να εκφράζει ΕΛΕΥΘΕΡΑ ο καθένας την αποψη του ασχετα αν μας αρέσει ή όχι!!!! ;)
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Γι αυτό υπάρχει η δημοκρατία, για να εκφράζει ΕΛΕΥΘΕΡΑ ο καθένας την αποψη του ασχετα αν μας αρέσει ή όχι!!!! ;) Φασιστικες και ρατσιστικες αποψεις είναι εν γενει αντιδημοκρατικες. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση