Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γενικα εχω σκεφτεί και αλλες λύσεις αλλά ήθελα να το ψαξω και για mc αν και το οικονομικό ειναι θεμα καθως και το 909 οντως στην τιμή του ξεφεύγει αρκετά

Για τι ποσό μιλάμε ότι σκέφτεσαι να δώσεις?

Μη ξεχνάμε ότι το mc909 όταν πρωτοβγήκε κόστιζε γύρω στα 2,200 (σκέτο) το 808 κάπου στη μισή τιμή ενω τα electribes I&II καινούργια ήταν στα 500 έκαστος.

Μεταχειρισμένα δεν ξεφεύγει πλέον κανένα από τα 400-500 ίσως το 909 με full ram και κάποιες κάρτες+ smartmedia πάει λίγο παραπάνω, τα δε electribes ακόμη παρακάτω300-350 max...

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Δημοσιευμένο

Για τι ποσό μιλάμε ότι σκέφτεσαι να δώσεις?

Μη ξεχνάμε ότι το mc909 όταν πρωτοβγήκε κόστιζε γύρω στα 2,200 (σκέτο) το 808 κάπου στη μισή τιμή ενω τα electribes I&II καινούργια ήταν στα 500 έκαστος.

Μεταχειρισμένα δεν ξεφεύγει πλέον κανένα από τα 400-500 ίσως το 909 με full ram και κάποιες κάρτες+ smartmedia πάει λίγο παραπάνω, τα δε electribes ακόμη παρακάτω300-350 max...

Αν καταλήξω σε κάτι τέτοιο ταβανι 400 αλλά ακόμα το σκέφτομαι...

Δημοσιευμένο

Παντως το 808 το ειδα σε μια αγγελια 350 και μου φαινεται πολυ καλη περιπτωση...αναλογα βεβαια με το ενδεχομενο να το κρατησεις για να το χρησιμοποιησεις στο στουντιο, μολις με το καλο επιστρεψεις, αλλιως παιρνεις και κατι πιο απλο, οπως και τα boss πχ που ειναι αξιοπρεπη. Να πω την αληθεια, περαν απο το λιτο κ απεριττο mpcακι μου, δεν εχω εμπειρια απο αλλα samplers , γι αυτο κ αν προτεινα καποιο θα ηταν αν βρεις σε καλη τιμη το mpc1000 που κανουν αρκετα καλη δουλεια.Αλλα και τα roland φαινονται πολυ καλα...

Αν γνωριζει κανεις, αυτο το mc808 μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν daw controller?

περαστικα κ απο εμενα, ευχομαι να ανακαμψεις γρηγορα ;)

Δημοσιευμένο

foxxx στα λεφτά που διαθέτεις ίσως θα μπορούσες να βρεις ένα μεταχειρισμένο Roland JD-xi

Αν σου πω οτι εκει την βλεπω την δουλεια  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...