tomandgeronimo Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2016 Νέο κομμάτι, από επερχόμενο album. Μουσική, λέξεις: UnknownArtist - Σύνθεση, edit, programming: UnknownArtist Ηχογράφηση, μίξη, mastering: Κρίτων Κιουρτσής & UnknownArtist Φωτογραφία: UnknownArtist | edit, glitch by Marios Natsos Download (wav/flac/mp3) Contact: Facebook | Bandcamp | Youtube
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2016 To χαλί της μουσικής είναι μια χαρά. Η ερμηνεία, ο αγχωτικός τρόπος απαγγελίας και ο στίχος είναι ... να το πω ή να μην το πω; InfluenSir!
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2016 To χάλι της μουσικής είναι μια χαρά. Η ερμηνεία, ο αγχωτικός τρόπος απαγγελίας και ο στίχος είναι ... να το πω ή να μην το πω;
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 μου αρέσει πολυ η δουλεία σου (λολ), προσεγμένη, το στυλ το ακούω. Τα φωνητικά αυτη τη φορα σε καλη θεση σε σχεση με τη μιξη για εμένα, ετσι μάλιστα :-). Μπράβο UknownΑrtist για άλλη μια φορά. Ειμαι fan! Συγχαρητήρια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 μου αρέσει πολυ η δουλεία σου (λολ), προσεγμένη, το στυλ το ακούω. Τα φωνητικά αυτη τη φορα σε καλη θεση σε σχεση με τη μιξη για εμένα, ετσι μάλιστα :-). Μπράβο UknownΑrtist για άλλη μια φορά. Ειμαι fan! Συγχαρητήρια. Σε ευχαριστώ πολύ cos_dr ! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση