Dark Oblivion Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Στην ερώτηση "σας έχουν φύγει κιθάρες από τη ζώνη;" η απάντηση είναι "δυστυχώς ναι και σε διαβεβαιώ δεν θες να το ζήσεις αυτό...." :'( :( Εδω εγω ειμαι σε προβες με την καινουρια μπαντα μου , και βλεπω τον τραγουδιστη/κιθαριστα που εχει μια Epiphone LP Studio λευκη με μια φθηνιαρικη ζωνη , να του τσιτωνει στο πανω μερος της ζωνης και να με πιανει η καρδια μου...... 'Αληθεια???'
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Σας έχουν φύγει κιθάρες από τη ζώνη, έχετε τραυματίσει κιθάρες σε live; Ναι. Όπου μπορώ και δεν βαριέμαι, βάζω schaller και ξέγνοιασα. Ένα άγχος λιγότερο στη σκηνή. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Guru Alter Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 και εγω αυτα βαζω απλα και ευκολα ;D Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ξεχασες και πινεις και την μπυριτσα YouTube | Instagram
bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Ξύλο=>ζώνη=>ροδέλα=>στραποτέτοιο=>βίδα=LFO :-*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση