Dark Oblivion Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Το thread αυτο θα ασχοληθει με ενα ΠΟΛΥ σημαντικο γκατζετοαξεσουαρ. Τα strap locks. Schaller : Εγω προσωπικα εχω δουλεψει τα Schaller και ειμαι καταευχαριστημενος. Dunlop και Ernie ball δεν θα επαιρνα ποτε γιατι με ενοχλει αισθητικα το οτι η ζωνη με το σωμα εχει δυο δαχτυλα αποσταση λογο αυτων. Τα Marvel και τα fender εχουν ακριβως την ιδια τεχνοτροπια , συμπαθητικα ΑΛΛΑ πολυ χοντροκομενα. vs Dunlop : vs Ernie Ball : vs Marvel : vs Fender : vs Loxx : Αφησα τα καλυτερα και απο οτι το εψαξα μαλλον ψιλοκαινουριο προιον στην πιατσα , για το τελος... τα Loxx. Πιστευω ειναι τα ΙΔΑΝΙΚΑ. Δειχνουν απιστευτα ευχρηστα και διακριτικα. Εντυπωσεις? Γνωμες? Τι θα επιλεγατε? 'Αληθεια???'
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ξεχασες και πινεις και την μπυριτσα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν τα ξεχασα. Τα θεωρω αλλη κατηγορια :P :P :P Αλλο strap locks , αλλο strap blocks. :P Αλλα θα στο παω λιγο πιο original και με επισημο προιον : 'Αληθεια???'
X-minor Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 τρύπα στην ζώνη, βίδωμα στην κιθάρα. ;D
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Ετσι θα χρησιμοποιουσα τετοια και θα εβαζα αλυσιδα οπως ο φιλος Ζακυ. 'Αληθεια???'
Earendil Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν εμπίπτουν στο παρόν thread, είχα πάρει ένα ζευγάρι από δαύτα, όταν για ένα φεγγάρι είχα κιθάρα τύπου LP Special και η τοποθέτηση της πάνω βίδας δε μου γέμιζε το μάτι για την ευστάθεια της ζώνης. Σε καμία Les Paul δε μου το γεμίζει για να είμαι ειλικρινής. :D Τα συγκεκριμένα ήταν πρακτικά άχρηστα, προτίμησα να "ρισκάρω" με σκέτη τη ζώνη. Πιο μόνιμες λύσεις δεν έχω δοκιμάσει, δε βρήκα ποτέ το κίνητρο. Αν δεν είσαι ο Janick Gers ή κάποιος εξίσου κατσικοειδής, μου φαίνεται λιγάκι πολυτέλεια όλο αυτό. Γιατί είναι τόσο σημαντικό ένα lock σύστημα; Σας έχουν φύγει κιθάρες από τη ζώνη, έχετε τραυματίσει κιθάρες σε live; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν εμπίπτουν στο παρόν thread, είχα πάρει ένα ζευγάρι από δαύτα, όταν για ένα φεγγάρι είχα κιθάρα τύπου LP Special και η τοποθέτηση της πάνω βίδας δε μου γέμιζε το μάτι για την ευστάθεια της ζώνης. Σε καμία Les Paul δε μου το γεμίζει για να είμαι ειλικρινής. :D Τα συγκεκριμένα ήταν πρακτικά άχρηστα, προτίμησα να "ρισκάρω" με σκέτη τη ζώνη. Πιο μόνιμες λύσεις δεν έχω δοκιμάσει, δε βρήκα ποτέ το κίνητρο. Αν δεν είσαι ο Janick Gers ή κάποιος εξίσου κατσικοειδής, μου φαίνεται λιγάκι πολυτέλεια όλο αυτό. Γιατί είναι τόσο σημαντικό ένα lock σύστημα; Σας έχουν φύγει κιθάρες από τη ζώνη, έχετε τραυματίσει κιθάρες σε live; Τα συγκεκριμενα οντως δεν τα εμπιστευεται κανεις ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ LP. Προφανως και ειναι πολυτελειες , ειδικα αμα δεν κανεις και Live . Αλλα μιλαμε για περιπτωσεις που πασχουν απο το μικροβιο του γκατζετοεξοπλισμου. Αλλα ενταξει για 14 ευρω αξεσουαρ δεν μιλαμε και για τρελλες πολυτελειες. :) 'Αληθεια???'
leon7pap Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 τρύπα στην ζώνη, βίδωμα στην κιθάρα. Grin Ετσι....Θεός. Υπαρχουν και οι λυσεις 1.ζωνη-superglue-σφιγκτηρας για παντα! 2.Χτισιμο... Schaller και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...αν βεβαια η βιδα που εχει μεσα ειναι ιδια με τη stock βιδα απ το strap pin... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 τρύπα στην ζώνη, βίδωμα στην κιθάρα. Grin Ετσι....Θεός. Υπαρχουν και οι λυσεις 1.ζωνη-superglue-σφιγκτηρας για παντα! 2.Χτισιμο... Schaller και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...αν βεβαια η βιδα που εχει μεσα ειναι ιδια με τη stock βιδα απ το strap pin... Δεν ομως και τα Loxx 'Αληθεια???'
stamkosk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Στην ερώτηση "σας έχουν φύγει κιθάρες από τη ζώνη;" η απάντηση είναι "δυστυχώς ναι και σε διαβεβαιώ δεν θες να το ζήσεις αυτό...." :'( Hot Dog .......................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση