ekim Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Ok καταλαβαίνω ότι οι απαντήσεις στο παρόν θέμα είναι καθαρά υποκειμενικές κ περί ορέξεως μπλα, μπλα.. Αλλά ρε παιδιά, αυτές οι carvin v6, serious? ??? ??? Φυσικά μιλάω καθαρά για το οπτικό κομμάτι κι εκφράζω αποκλειστικά προσωπική άποψη
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτή τη Gibson Les Paul του '61 Αυτη ειναι SG φιλε μου VangelisV, φρόνιμα. Earendil.
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 LES PAUL πάντως γράφει στην ούγια No one wants an alien
Holystone Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Αντε, τελικά με πείσατε (μην φανω ακατάδεκτος!! ;D ): -Θα μπορουσα παρακαλώ να εχω μια Gibson Les Paul 59 Custom Reissue Lemonburst? -Ευχαριστω, και μην ταλαιπωρείστε....Θα περάσω εγω να την πάρω!!!!! ;D Your Ear Rulez!
otto## Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 otto...μου την χαρισαν πραγματικα..!!! ..τι ? θα την κοιταω και στα δοντια ?.... ;D ;D ;D ;D Πω πω φίλε σόρρυ. Μια χαρά είναι η κιθάρα (σου πλέον). Απλά σαν πόθος δε μου έκανε. Να τη χαρείς.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 -Θα μπορουσα παρακαλώ να εχω μια Gibson Les Paul 59 Custom Reissue Lemonburst? Θα μπορουσα παρακαλώ να εχω μια Gibson Les Paul 59 Custom (τελεία) ;) Φίλος Holystone μην κάνεις εκπτώσεις στα όνειρα- τσάμπα είναι ;D Ακόμα και εγώ που δεν είναι κιθαρίστας, θα το ήθελα αυτό το κούτσουρο. :) all this has happened before and will happen again
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτη ειναι SG φιλε μου Μετά έγινε SG. Καλό είναι να μη μιλάμε χωρίς να ξέρουμε http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/SG/Gibson-USA/1961-Les-Paul-Tribute.aspx
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Μετά έγινε SG. Καλό είναι να μη μιλάμε χωρίς να ξέρουμε http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/SG/Gibson-USA/1961-Les-Paul-Tribute.aspx Πολύ ενδιαφέρον. Προσωπικά δεν το γνώριζα. Οπότε το original κομμάτι του '61 πρέπει να έχει μεγάλη αξία. all this has happened before and will happen again
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ ενδιαφέρον. Προσωπικά δεν το γνώριζα. Οπότε το original κομμάτι του '61 πρέπει να έχει μεγάλη αξία. Σίγουρα όποιος έχει στην κατοχή του ένα τέτοιο κομμάτι είναι τυχερός γιατί λογικά θα κοστίζει πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση