scofield Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Την έχω καμια 3ετία και δεν σκέφτομαι να τη δώσω! Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να τα πουλάς αυτά τα όργανα, τα παλιά MIJ, γιατί αυτή είναι η μαγεία τους, να κοστίζουν λίγα και να αξίζουν πολλά! συμφωνω. :)
marathon Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Πες μας εσύ να δουμε ;D ;D έχω γείτονα....τον Superfunk ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 η 57 εχει το ροπαλο μανικι? ;D Ναι. InfluenSir!
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 LEGO people live in houses made of their own flesh.
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Mια fender strat Eric Johnson signature, σε CAR..... 2 things are infinite:the universe&human stupidity
blackie Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Μια gibson για να τη πουλησω γρηγορα...
gathulis Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Για καποιο λόγο γίνεται αρκετη κριτική στις Gibson των τελευταίων χρόνων,λιγο άδικη θα έλεγα.Ετυχε να πέσουν στα χέρια μου 2 '57ρες VOS,μια του '08 και μια του '14,και οι δύο σεταρισμένες σε κατάσταση καινούριας.Η του '14 μιλάμε ήταν πραγματικα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ κιθάρα,έπαθα σοκ,είχε μεγάλη ηχητικη διαφορα απ την κιθάρα του 08.Εγώ πάντως θα είμουν ευχαριστημένος με αυτήν :)
bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν με νοιάζει ότι όργανο και να είναι. Θα το πάρω θα το φροντίσω. Θα του κάνω τα σερβίτσια του. Και όταν θα μου κλείνει το μάτι θα τα λέμε. ....του χάριζαν γάιδαρο ..... ;)
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Μια που ποτε δεν θα εδινα (χαλαλιζα) λεφτα για να την αγορασω μονος μου. ;D Πχ μια Gibson les paul. ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση