Nikos sellas+Ninemia Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα στην παρεα ενα ακομη δικο μας κομματι ελπιζουμε να σας αρεσει :)
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν, ήμουν εκτός στούντιο τις προηγούμενες μέρες, ΑΛΛΑ αυτό το τραγούδι το άκουσα και μου άρεσε πολύ! Δε ξέρω γιατί δεν έχει καθόλου σχόλια. Η φωνή, αν και έχει λίγο παράξενη χροιά, τελικά μια χαρά βγαίνει και το τραγούδι έχει groove. Μπράβο παιδιά! Κι εις ανώτερα! Home - Editions Musica Ferrum
X-minor Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα σχολιάζω τα μουσικά γιατί είναι στυλ που ούτε καν ξυστά, αλλά είχα μια ερώτηση. Το "divercity" στον τίτλο είναι επίτηδες;
Nikos sellas+Ninemia Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2016 ναι επιτηδες ειναι!!!!
Nikos sellas+Ninemia Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2016 να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια :)
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2016 Diversity in tempo θα έλεγα εγώ. Αν ήμουν 14 πιστεύω ότι θα μ' άρεσε. Παραπούρεψα όμως. InfluenSir!
Nikos sellas+Ninemia Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2016 καλο και αυτο χεχε
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα μου άρεσε. Αρκετά φρέσκο και ελληνικό. Οι ψιλο-prog αλλαγή μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Το τραγούδι μου θύμισε λίγο Νίκο Μίχα (που για μένα είναι καλό πράγμα). Βάλε και τίποτα άλλο. Πες μας και κάτι για τη μπάντα. Κανά λάιβ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Nikos sellas+Ninemia Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2016 σε ευχαριστουμε πολυ φιλε να εισαι καλα για τα καλα σου λογια,για λαιβ μπορεις αν θες να μας βρεις στο facebook nikos sellas+ninemia την σελιδα μας συντομα θα αρχισουμε λαιβ σε αθηνα θεσσαλινικη χαλκιδα κεκρυρα :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση