cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2016 αγαπημένο μου μπανκιό, τα πονηματά σου με γοητεύουν, αυτή η έλλειψη ορθόδοξης επιτήδευσης του μπούσουλα (ή και της γνώσης πολλές φορές) που εγώ σπάνια (και όσο πατάει η γάτα) κατάφερα να σπάσω είτε σαν μουσικός είτε σαν ηχολήπτης... Ψάχνεις δουλειά Νίκο....; :P :P :P ;D ;D ;D Καλό αφεντικό ο Παράγκας αλλά αργεί στις πληρωμές..... :-X ;D
Zikfrid Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια για να μην παρεξηγηθω...όταν είπα τρέμε Jimmy Page...εννοούσα οτι θα φτιάξω τον δικο μου τόνο...οχι να τον αντιγράψω....γιατι δύσκολα αντιγράφεται για μένα ο JP. Η αλήθεια είναι οτι τον μπούσουλα τον ζήτησα έλλειψη χρόνου....αλλά όπως καταλαβαίνω είναι καλύτερο να ψαχτω...οπότε...ας ρίξω και κανένα ξενύχτι παραπάνω για αυτο...αξίζει...αυτο συμπεραίνω από την παραπάνω συζήτηση... :)
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Ψάχνεις δουλειά Νίκο....; :P :P :P ;D ;D ;D Καλό αφεντικό ο Παράγκας αλλά αργεί στις πληρωμές..... :-X ;D ωχ... νάσαι καλά ρε Φώτιε... να κόψω τα πολλά σλουρπ γιατί ήδη από τα φέσια το κεφάλι μου γέρνει και η π@#τ@ν@ η ανάπτυξη άργησε μια μέρα (πολική εις την ν)... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση