Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

αγαπημένο μου μπανκιό, τα πονηματά σου με γοητεύουν,  αυτή η έλλειψη ορθόδοξης επιτήδευσης του μπούσουλα (ή και της γνώσης πολλές φορές) που εγώ σπάνια (και όσο πατάει η γάτα) κατάφερα να σπάσω είτε σαν μουσικός είτε σαν ηχολήπτης...

Ψάχνεις δουλειά Νίκο....;  :P :P :P ;D ;D ;D  Καλό αφεντικό ο Παράγκας αλλά αργεί στις πληρωμές..... :-X ;D
Δημοσιευμένο

Παιδια για να μην παρεξηγηθω...όταν είπα τρέμε Jimmy Page...εννοούσα οτι θα φτιάξω τον δικο μου τόνο...οχι να τον αντιγράψω....γιατι δύσκολα αντιγράφεται για μένα ο JP. Η αλήθεια είναι οτι τον μπούσουλα τον ζήτησα έλλειψη χρόνου....αλλά όπως καταλαβαίνω είναι καλύτερο να ψαχτω...οπότε...ας ρίξω και κανένα ξενύχτι παραπάνω για αυτο...αξίζει...αυτο συμπεραίνω από την παραπάνω συζήτηση... :)

• Guru
Δημοσιευμένο

Ψάχνεις δουλειά Νίκο....;  :P :P :P ;D ;D ;D  Καλό αφεντικό ο Παράγκας αλλά αργεί στις πληρωμές..... :-X ;D

ωχ... νάσαι καλά ρε Φώτιε... να κόψω τα πολλά σλουρπ γιατί ήδη από τα φέσια το κεφάλι μου γέρνει και η π@#τ@ν@ η ανάπτυξη άργησε μια μέρα (πολική εις την ν)... ;D ;D ;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...