ex-mauromouris Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Μου άρεσε πολύ ο ήχος σου. Μια πρότασή μου θα ήταν να έχεις όλα σου τα βιντεάκια συγκεντρωμένα σε ένα θρεντ ώστε με κάθε καινούριο που βάζεις ταυτόχρονα να μπορεί κάποιος να δει και τα προηγούμενά σου. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή που έγινε και με τον συμφορουμίτη X-minor :)
sotosprince Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Εχεις δικιο! Σας εχω πρηξει μαλλον! Σ ευχαριστω πολυ!
X-minor Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να βγάζεις ολόκληρα τα κομμάτια με κανονικά βιντεάκια, εφόσον φαίνεται πως μπορείς να γράψεις. Για το παρόν, θα το προτιμούσα με λιγότερο gain και λιγότερη... καφρίλα (βλ. κάτι τριπλέτες π.χ.).
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Εχεις δικιο! Σας εχω πρηξει μαλλον! Σ ευχαριστω πολυ! Μη λες μ@λ@κίες ρε ;D Δεν το είπα γι'αυτό. Για σένα το λέω, για να βρίσκουν πιο εύκολα τη δουλειά σου ;)
sotosprince Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Edw einai kai i ekdosi me mesa boogie mark III 3 kithares aristera deksia kai kentro. https://www.youtube.com/watch?v=-GQXtEMvn48&feature=youtu.be
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Αν πω οτι μου αρεσε το πρωτο πιο πολυ θα ειμαι καφρος? >:D Παιξε sad but true με αυτον τον ηχο (πολυ Black album τονος) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
sotosprince Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Αν πω οτι μου αρεσε το πρωτο πιο πολυ θα ειμαι καφρος? >:D Παιξε sad but true με αυτον τον ηχο (πολυ Black album τονος) Χαχα καθολου καφρος! Ξερω γιατι... Ειχα ξεχασει να βγαλω το graphic eq και ειχα scooped tone. Θα ηχογραφησω ξανα χωρις eq!!
sotosprince Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Χαχα καθολου καφρος! Ξερω γιατι... Ειχα ξεχασει να βγαλω το graphic eq και ειχα scooped tone. Θα ηχογραφησω ξανα χωρις eq!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση