Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Πάρα πολύ ενδιαφέρον, για όποιον θέλει να βρει τη χρονολογία κατασκευής των κασσετών, που μόλις πήρε ή ήδη έχει. http://vintagecassettes.com/index.htm Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
X-minor Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Τέλειο!!! Μου'χουν λείψει οι κασσέτες, παρά τα διάφορα κακά τους (θυμάμαι άπειρα μασήματα, κολλήματα με σελοτέιπ, μεταφορά ολόκληρης ταινίας σε άλλη κτλ.). Ωραία χρόνια! :)
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Τέλειο!!! Μου'χουν λείψει οι κασσέτες, παρά τα διάφορα κακά τους (θυμάμαι άπειρα μασήματα, κολλήματα με σελοτέιπ, μεταφορά ολόκληρης ταινίας σε άλλη κτλ.). Ωραία χρόνια! :) Εχω βρει πάνω από 60-70 κομμάτια (σε πολύ καλη κατάσταση) από TDK , agfa, phillips....maxell κ.ο.κ, μοντέλα κυρίως 1971-1978. Φυσικά τις πήρα...όλες (50 cent η μια). Τις γράφω σιγα σιγα και επιλεκτικά (από τα βινύλιά μου), και καραγουστάρω. Αν τις προσέχεις και αυτές και τα decs σου, δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε ποσοστό ό,τι αβαρία έχω πάθει από cd τό έχω πάθει και από κασσέτα. Για εμένα, αυτός ό ήχος τους...το tape saturation...Μοναδικός! Υ.Γ. Έχω πολύ καλό στοκ από μετάλου και χρωμίου, σφραγισμένες-υπερ κασσέτες.....αλλά άλλη καύλα το vintage πράγμα. ;D ;D ;D Υ.Γ.2 Στο ebay ήδη ξύπνησαν....αν δεις τιμές (ειδικά για vintage κομμάτια). ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Για εμένα, αυτός ό ήχος τους...το tape saturation...Μοναδικός! ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
cigaret13 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Πες μας ότι παρακολουθείς ταινίες από βιντεοκασέτες (vhs, μην πω και beta).....; ::) :-[ :P :-X ;D Δεν θα παραξενευτώ εάν "τραβάς" με αυτήν ακόμα..... :o
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Πες μας ότι παρακολουθείς ταινίες από βιντεοκασέτες ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ βιντεοκασσετα, Το όνειρο της ΖΩΗΣ μου είναι να βρω ένα τέτοιο, Sony LV-1901 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
cigaret13 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ βιντεοκασσετα, Το όνειρο της ΖΩΗΣ μου είναι να βρω ένα τέτοιο, Sony LV-1901 ;D ;D ;D 19 ίντσες (16,5 "καθαρές"), θα "βγάλεις" τα μάτια σου βρε...... ::), άσε που δεν θα διαβάζεις τους υπότιτλους στα Γαλλικά, Σουηδικά και Ιαπωνικά αριστουργήματα..... 8)
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 ;D ;D ;D 19 ίντσες (16,5 "καθαρές"), θα "βγάλεις" τα μάτια σου βρε...... ::), άσε που δεν θα διαβάζεις τους υπότιτλους στα Γαλλικά, Σουηδικά και Ιαπωνικά αριστουργήματα..... 8) ;D ;D ;DΔεν θέλω παραπάνω! Την τελευταία μου ταινία την είδα εδώ. ;D ;D Και ναι ήταν το τελευταίο james Bond. ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
cigaret13 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Την τελευταία μου ταινία την είδα εδώ. ;D ;D Και ναι ήταν το τελευταίο james Bond. ;D ;D Του Sean....; ;D ;D ;D Γούστα είναι αυτά....(τραβηγμένα λίγο βέβαια.... ;D), εγώ πάντως από το 2007, μετά την αγορά projector, θέαση ταινίας σε κάτω από 80 ίντσες προβολή δεν....... ::)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση