Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
loucas Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Ο Elvin Jones ηταν ισως ενας απο πιο ''μουσικους'' ντραμερς ολων των εποχων.Δεν εκανε επιδειξη ταχυτητας και rudiments αλλα οι δυναμικες του και ο ηχος του σε καθηλωναν /καθηλωνουν !!Απιστευτη μουσικαρα !!Ο αγαπημενος μου .Εχει επηρεασει πολυ κοσμο !!Μπραβο Νικο που τον θυμηθηκες ;) Συμφωνώ Peri. Ειδικά όταν είχε αυτό το jazz swing μέτρημα με τον Coltrane και άχνιζε σάν να τον έβγαζες απο την κατσαρόλα ήταν φοβερός . Απο τούς κορυφαίους όλων . https://www.youtube.com/watch?v=Qn1xMVmLbWk
gvour Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Με κουραζουν τα ντραμ σολος αλλα ο αποκατω,περα απο το οτι ειναι "τερας". παιζει τοσο μουσικα που μπορω να τον ακουω σολο με τις ωρες. Και βεβαια το αποκατω που ενω δεν ειναι τοσο κλασσικο οσο το Moby,σκοτωνει. Ειναι κι αυτος ο ΗΧΟΣ μαζι με το παιξιμο.
johnps Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 www.youtube.com/watch?v=Y8aGlOj2VFo
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Ο ντράμερ που αποτέλεσε το ίνδαλμα του Άνιμαλ, των Μάππετς Όλα του τα παιξίματα, ήταν ένα συνεχές σόλο :D No one wants an alien
pericles Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Eιδικη μνεια στον Steve Gadd !!Οχι για τιποτε αλλο παρα για την σφργιδα του ειτε σολαροντας ειτε groovaροντας ειτε φτιαχνοντας κομματια αλλων με τα μαγικα του παιξιματα(ιδεες ,ιδεες ,ιδεες !!) Eδω κοιταξτε τον ανθρωπο τι φτιαχνει. ;D
johnps Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 δεν ξερω αμα αφησε [ η προκειται να αφησει ] εποχη αλλα γουσταρω με 1000....www.youtube.com/watch?v=kkXBxzNCeN4&index=54&list=WL
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση