marios f Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 μολις κυκλοφορησε το καινουριο μου single με τιτλο ¨να φευγεις" θα ηθελα τη γνωμη σας..ευχαριστω..
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 έχεις εκφραστική φωνή Μάριε με χροιά που μ' αρέσει, αλλά προσωπικά θα την προτιμούσα πιο "μέσα" στην ορχήστρα... επίσης υπάρχει ένα αφύσικο σβήσιμο σε πολλές καταλήξεις σου μάλλον από άστοχο compression... αυτά ως γκρίνια...μη δίνεις σημασία...:) καλή επιτυχία δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Minoru Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 επίσης υπάρχει ένα αφύσικο σβήσιμο σε πολλές καταλήξεις σου μάλλον από άστοχο compression Όντως στο refrain κάποιες φράσεις έχουν ένα αφύσικο fade out.
marios f Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2016 να στε καλα παιδια..ευχαριστω για τα σχολια!! οσο για το fade out οντως σε μερικες φρασεις ειναι υπερβολικο..δυστυχως το ανακαλυψα αφοτου κυκλοφορησε.. :-\
Haris Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2016 Οι επιρροή του Αλκίνοου - και συνθετικά και ερμηνευτικά - είναι εμφανής, τόσο που χάνεται η δική σου ταυτότητα. Προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί οι οι επιρροές μας είναι αυτές που είναι, το κομμάτι είναι εξαιρετικό και η ερμηνεία σου θαυμάσια. Νομίζω όμως ότι στην πορεία θα το βρεις μπροστά σου, και κάποια στιγμή η σύγκριση θα σε κουράσει. Something Wicked This Way Comes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση