X-minor Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τέρμα ειρωνεία της μοίρας ότι με το ζόρι παίζω τριχορδο μπάσο πλέον! :'( Εγώ φταίω που οι ιδιοφυίες πίσω απ'τις χορδές TENSON έκαναν την Σολ τόσο κοντή που δεν φτάνει καν στο κλειδί; #τρουστορυμπροζ
gvour Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τέρμα ειρωνεία της μοίρας ότι με το ζόρι παίζω μπάσο πλέον! :'( Μην κλαις βρε κοτζαμαν αντρας που ελεγαν και οι παλαιοι. ;D Μια που το καιμε το νημα να κανω παραγγελια κανενα Lizzy(οχι Borden)? Νομιζω ειχες βαλει ενα παλαιοτερα. Kαι βαρα το οπου γουσταρεις,κιθαρα η μπασο η και στα δυο αμα θες.
X-minor Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μην κλαις βρε κοτζαμαν αντρας που ελεγαν και οι παλαιοι. ;D Μια που το καιμε το νημα να κανω παραγγελια κανενα Lizzy(οχι Borden)? Νομιζω ειχες βαλει ενα παλαιοτερα. Kαι βαρα το οπου γουσταρεις,κιθαρα η μπασο η και στα δυο αμα θες. Κάφτε το ρε, έτσι πρέπει! >:D Lizzy λατρεύω Phil κι είχα το with love στα σκαριά αλλά έσπασε η Σολ, η νέα ήταν κοντή και τώρα μάλλον τον επόμενο μήνα χορδές! Αλλά μέχρι τότε κανένα the boys are back in town κιθαριστικό θα μετρούσε, εκτός αν ξεθάψω κανένα άλλο! Καμιά ιδέα; Γενικά όποιος θέλει ρίχνετε προτάσεις γιατί κι εγώ έχω μαζεμένα καμιά διακοσαριά, δεν μπορώ ν'αποφασίσω και στο τέλος δεν κοιτάω τίποτα και παίζω fallout new vegas! ;D
gvour Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Κάφτε το ρε, έτσι πρέπει! >:D Lizzy λατρεύω Phil κι είχα το with love στα σκαριά αλλά έσπασε η Σολ, η νέα ήταν κοντή και τώρα μάλλον τον επόμενο μήνα χορδές! Αλλά μέχρι τότε κανένα the boys are back in town κιθαριστικό θα μετρούσε, εκτός αν ξεθάψω κανένα άλλο! Καμιά ιδέα; Aσφαλως και μετραει το boys. Το with love oμως ειναι ανατριχιλα-ολο το black rose το ιδιο-ριχτο οοοοποτε να τα σπασουμε. Κι αμα βαρεσεις και τις σολιες του Moore,τοτε θα γινεις σιγουρα το προτιμώμενο μελος(πλακα κανουμε,δεν υπαρχουν τετοια-αυτο το μουσι μονο να ξυρισεις ;D ;D ;D ;D ;D).
X-minor Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 OP Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Bassist at the wrong gig! ;D https://www.youtube.com/watch?v=XjHQmm2Tk4s
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 προτιμώ το μπάσο....(τουλάχιστον με το συγκεκριμένο είδος που καβερίστηκε....) :D με σήμα το μπιφτέκι
X-minor Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 OP Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 Έχει όντως καλό μπασσάκι το συγκεκριμένο αλλά η κιθάρα είναι να χτυπιέσαι! Επίσης, δεν έχω δεύτερο μπάσσο να κατεβάσω σε C. ;D
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 δεν κατάλαβες, εννοώ τα μπάσα που καβέρισες πριν. δεν μπορώ τα σρεντερίστικα.... με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση