X-minor Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 geodimitri & fusiongtr σας ευχαριστώ πάρα πολύ! :) Το επόμενο ψιλοπροχειράκι βραδινό μεν αλλά ήδη έτοιμο, ανεβαίνει! 8)
X-minor Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Ένα βραδινό στα γρήγορα με guest star τον γάτο μου! ;D edit: Για κάποιον λόγο δεν λειτουργεί το embed.
Wild_Rose Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 χαχα ωραίος! (ο γάτος!) ωραίος και εσύ! I'd die without music...
X-minor Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ! :) Ο γάτος είναι ο σταρ, εγώ είμαι απλά background! ;D
Minoru Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Βαρβάτος ήχος , φοβερό παίξιμο , καταπληκτική επιλογή κομματιού και η πολυαγαπημένη μου Tascam ( R.I.P mine.. :'( ) στα δεξιά! Great work!
X-minor Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ Minoru! :) Καλή η tascam και μετράει πολλάαα χρόνια μαζί μου αλλά δεν θα'λεγα όχι είναι η αλήθεια σ'ένα upgrade. Απ'την άλλη, δε μ'έχει προδώσει και ποτέ τόσο καιρό...
X-minor Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! :)
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Δε λέω, καλό το cover, αλλά ο γατάκης Νώντας όλα τα λεφτά ;D 8) all this has happened before and will happen again
X-minor Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Είπαμε, ο Νωντάκος είναι ο πραγματικός σταρ! ;D Thanks for watching! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση