Προς το περιεχόμενο

Lakis Kallianides- Believe in Me

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ωραιον,σαν μικΣη Spandau Ballet με spaghetti western ενα πραγμα...

Απαραδεκτα τυμπανα (ο ντραμμερ δεν ειχε φαει εκεινο το πρωι?  ;D) & ο ηχος της ηλεκτρικης ειναι χειροτερος και απο Vasili zume gia na se akoume  ;D

Το κομματι παντως με σωστη παραγωγη (τα σβηνουμε ολα και τα γραφουμε απο την αρχη δηλαδη  ;D) θα γινονταν επιτυχια (σε μια αλλη χωρα φυσικα και 20 χρονια πριν) καθοτι συνθετικα ειναι αριστον.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator
Δημοσιευμένο

Ωραιον,σαν μικΣη Spandau Ballet με spaghetti western ενα πραγμα...

Απαραδεκτα τυμπανα (ο ντραμμερ δεν ειχε φαει εκεινο το πρωι?  ;D) & ο ηχος της ηλεκτρικης ειναι χειροτερος και απο Vasili zum ;D >:(e gia na se akoume  ;D

;D

Το κομματι παντως με σωστη παραγωγη (τα σβηνουμε ολα και τα γραφουμε απο την αρχη δηλαδη  ;D) θα γινονταν επιτυχια (σε μια αλλη χωρα φυσικα και 20 χρονια πριν) καθοτι συνθετικα ειναι αριστον.

;D  ;D  ;D Δεν γυριζει ο χρονος πισω' παω για αλλο hit. ;D
  • Guru
Δημοσιευμένο

πραγματικά ωραίο όμως και κρίμας κι άδικον μα την γκαβή Γιουστίτια να μην ξανασχοληθείς μαζί του...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

πιστευω αξιζει τον κοπο να το ξαναπερασετε ενα χερι 'βαψιμο'  , πιο συγχρονο γιατι ειναι πολυ καλο κομματι

το μπασο που 'δεσποζει ' στο κουπλε μου θυμισε κατι απο owner of a lonely heart ( η φραση σαφως δεν ειναι ιδια μην παρεξηγηθω)

• Moderator
Δημοσιευμένο

πιστευω αξιζει τον κοπο να το ξαναπερασετε ενα χερι 'βαψιμο'  , πιο συγχρονο γιατι ειναι πολυ καλο κομματι

το μπασο που 'δεσποζει ' στο κουπλε μου θυμισε κατι απο owner of a lonely heart ( η φραση σαφως δεν ειναι ιδια μην παρεξηγηθω)

will see  ;D. THANX!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...