Προς το περιεχόμενο

Lakis Kallianides- Believe in Me

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

ωραιο ....απο τα πιο καλα που εχω ακουσει .

Αν ξαναγραφτουν του τυμπανα πιο καθαρα και ενα μπασακι θα απογειωθει  :) :) :)

τον βρηκα στο FB τον Παπαθεοδώρου.Πολυ καλος

• Moderator
Δημοσιευμένο

ωραιο ....απο τα πιο καλα που εχω ακουσει .

Αν ξαναγραφτουν του τυμπανα πιο καθαρα και ενα μπασακι θα απογειωθει  :) :) :)

Θελει γενικο ρετους.Θενκς αναλογκ μαν ;D
Δημοσιευμένο

Θα συμφωνησω με τους περισσοτερους.Μου αρεσαν πολυ τα φωνητικα και το φιναλε .Λακη ειχες και πιστευω εχεις ακομη ταλεντο .Κριμα που δεν το εκμεταλευτηκες εμπορικα. 8) 8)

• Moderator
Δημοσιευμένο

Θα συμφωνησω με τους περισσοτερους :)Μου αρεσαν πολυ τα φωνητικα και το φιναλε .Λακη ειχες και πιστευω εχεις ακομη ταλεντο .Κριμα που δεν το εκμεταλευτηκες εμπορικα. 8) 8)

Περικλη,με κερδισε το μοντελινγκ ;D.Θενκ γιου ε λοτ!
Δημοσιευμένο

Στρώσε τα τούμπανα ηχητικά και είναι έτοιμο. Εν τω μεταξύ ο τύπος έχει τη φωνή που χρειάζεσαι για το είδος που γουστέρνς, οπότε βάλτον εξωτερικό συνεργάτη για όσα άσθματα βγάνεις.

Κάντου μια πρόσληψη ορισμένου χρόνου με αμοιβή απ τα μελλοντικά έσοδα των τουρνέ  8)

Ξερς τώρα, μορφωμένο παιδί είσαι, μη τα λαίμαι δημόσια και με ακούνε οι υπαλλήλοι μου  ;D ;D ;D

No one wants an alien

• Moderator
Δημοσιευμένο

Στρώσε τα τούμπανα ηχητικά και είναι έτοιμο. Εν τω μεταξύ ο τύπος έχει τη φωνή που χρειάζεσαι για το είδος που γουστέρνς, οπότε βάλτον εξωτερικό συνεργάτη για όσα άσθματα βγάνεις.

Κάντου μια πρόσληψη ορισμένου χρόνου με αμοιβή απ τα μελλοντικά έσοδα των τουρνέ  8)

Ξερς τώρα, μορφωμένο παιδί είσαι, μη τα λαίμαι δημόσια και με ακούνε οι υπαλλήλοι μου  ;D ;D ;D

Μην με μπλεκεις με την εργατικη ταξη.Ξερεις πως ειμεθα εμεις οι βιομηχανοι :d
Δημοσιευμένο

Μην με μπλεκεις με την εργατικη ταξη.Ξερεις πως ειμεθα εμεις οι βιομηχανοι :d

Προς το δωδεκάθεον και αλιμόνου, Τζίνα Αλιμόνου, δεν ήπια να μπλέξεις εσύ, βάλε το λογιστήριο με τη νομική υπερεσία τι θκατά τους πλερώνεις να μη μπορείς να προσλάβεις 2-3 μαύρους επαέ να σε σενιάρουν σε 2-3 ασθματάκια . 

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...