Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Administrator Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 To Noiz έχει περάσει 45 κύματα μέχρι να φτάσει σε αυτή την μορφή. Απλοποιημένη πολύ θα 'λεγα. Στην αρχή διαδραστικότητες και τέτοια σαχλά ήταν πυρηνική φυσική για τους πολλούς και μόνο κάτι λίγα παλουκάρια (βλέπε cos_dr) το κατείχαν όταν προστέθηκε και φόρουμ το 2003. Μέχρι τότε δούλευε σαν περιοδικό. Η πρώτη μορφή του φόρουμ δυστυχώς δεν διασώθηκε καθώς το 2006 φάγαμε τεράστια κατραπακιά απο χάκερς και αναγκαστήκαμε να πάμε σε νέα πιο σίγουρα σκριπτ, χάνοντας "διαμάντια". Το υπάρχον είναι απο το 2006 και μετά. Ανεβάζω κάποιες παλαιότερες εκφάνσεις για την ιστορία. Live and let Live.
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Αυτο το "κραγίον για stratocaster" διασώζεται; ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 αχ αυτό το περδικαλί της ώχρας πόσο μου λείπει (αλήθεια)... ::) :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση