kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω import ένα midi drum track στο Fruity Loops και να μου βάλει τα κανάλια των drums χωριστά, έτσι ώστε να φορτώσω μετά από πάνω ήχους από κανονικά drums; Με απλό midi input μου τα βγάζει όλα σε ένα κανάλι... :? Έχω το fruity loops 6... LEGO people live in houses made of their own flesh.
wasted Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω για το F/L αλλά, αν κρίνω πως δουλεύω εγώ, νομίζω ότι έχει σημασία πως είναι φτιαγμένο το midi. Πρέπει δηλαδή να είναι εξαρχής γραμμένα ξεχωριστά στο midi. Για να καταλάβεις τι εννοώ, άμα θελήσεις να δεις το score του midi, πρέπει να στα βγάζει σε διαφορετικά πεντάγραμμα, και όχι σε ένα. Empty Rooms
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Μάλιστα... δηλαδή θα πρέπει να σώζω τα μίντια μου σε κάποιο φορμάτ που τα κανάλια των ντραμς να 'ναι χωριστά... Υπάρχει όμως τέτοιο πράμα; Ή θα πρέπει να κάνω την βρωμοδουλειά μόνος μου; Ευχαριστώ πάντως! 8) LEGO people live in houses made of their own flesh.
boukas Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Ποιο πρόγραμμα για drum machine έχεις; Πιο προηγμένα έχουν την ικανότητα να το κάνουν μόνα τους, ενώ σε άλλα πρέπει να το κάνεις μόνος! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση