AuditoryDriving Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν... γατάκια ;D : Παραγωγή/σύνθεση Γιάννης Κύρης - κιθάρα Μάνος Μανουσέλης- φωνητικα Κελλυ Σαρατσοπούλου. Γεια σου ρε Τερρυ! Το ξερα οτι επρεπε να επιμεινω :) To βασικοτερο δεν μας είπες. Η Μοδέλα; ;D ;D Η ερωτηση του Λακη θα απαντηθει αραγε; Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Η ερωτηση του Λακη θα απαντηθει αραγε; ΑΝ και τωρα , αφου είναι του 1998....θα γερασε ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 ΑΝ και τωρα , αφου είναι του 1998....θα γερασε ;D ;D ;D Κατα τα γνωστα, η γρια αρκουδα εχει το μελι... ;) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Κατα τα γνωστα, η γρια αρκουδα εχει το μελι... ;) Δεν ξέρω....πάνε σχεδον 20 χρόνια....μεγαλη αρκουδα ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω....πάνε σχεδον 20 χρόνια....μεγαλη αρκουδα ;D ;D ;D ;D ;D ;D χαχαχαχ :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Αδιαβαστοι ολοι. Ιωαννα Παπαδημητριου. Ευχαριστω πολυ Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Αδιαβαστοι ολοι. Ιωαννα Παπαδημητριου. Ευχαριστω πολυ Σιγουρα; Έτυχε να την γνωρισω κιολας. Δεν μου τη θυμίσε. Μπορεί..... Καλα κρατιεται πάντως και τώρα. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Απ'οτι ειδα καλα κρατιεται.. Αλλα στα 90's ηταν αλλο πραγμα Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Απ'οτι ειδα καλα κρατιεται.. Αλλα στα 90's ηταν αλλο πραγμα Μια χαρα ειναι. Εγώ την γνώρισα πέρυσι. Υπό φυσιολογικάς συνθηκας...για άσχετη δουλεια (δεν ήταν δηλαδή βαμμένη κ.λ.π). Με καθημερινη εμφάνιση. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Αδιαβαστοι ολοι. Ιωαννα Παπαδημητριου. Ευχαριστω πολυ Πω thanks ρε bill... :) :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση