Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά δεν μου άρεσε, αλλά μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους άλλους. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Καταρχήν ένας τα παίζει, και όχι 10 επικοί γνωστοί κιθαρίστες (σιγά τη μαλακία). Κατά δεύτερον κατά κύριο λόγο έχει πάρει αυτούσιες φράσεις από γνωστά κομμάτια (ειδικά του Kurt Cobain) και δε μου λέει πολλά. Κατά τρίτων, μετά από αρκετά τέτοια που έχω δει, μου φαίνεται μη ευφάνταστο και σίγουρα μη δημιουργικό. Άντε με τα φτυάρια μου σήμερα! ;D Home - Editions Musica Ferrum
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Καταρχήν ένας τα παίζει, και όχι 10 επικοί γνωστοί κιθαρίστες (σιγά τη μαλακία). Κατά δεύτερον κατά κύριο λόγο έχει πάρει αυτούσιες φράσεις από γνωστά κομμάτια (ειδικά του Kurt Cobain) και δε μου λέει πολλά. Κατά τρίτων, μετά από αρκετά τέτοια που έχω δει, μου φαίνεται μη ευφάνταστο και σίγουρα μη δημιουργικό. Άντε με τα φτυάρια μου σήμερα! ;D Συμφωνω σε όλα, γι αυτό δεν μου άρεσε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 He is not good enough. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Gommer Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Δέκα τρόποι για να καταστέψεις ένα κομμάτι ίσως? :P
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρα ηταν. Ας τις παιξουν κι αλλοι τις αυτουσιες φράσεις. Και στον ηχο κοντά ηταν στις περισσότερες περιπτώσεις με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση