ikon Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Μια ερώτηση παρακαλώ... Επειδή θέλω να αλλάξω όλο το wiring στις κιθάρες μου, πως μπορώ να καταλάβω τι pots έχει η κάθε κιθάρα... η μία (gibson studio) είναι αυτή: και η άλλη (gibson trad) που λογικά έχει long, είναι αυτή: H απορία μου είναι με την studio πιο πολύ που δεν έχει μεταλλική πλακέτα κάτω... Ευχαριστώ! ΥΓ. Δεν έχω ιδέα αν κοιτώντας τα pots από κάτω καταλαβαίνεις το shaft που είναι από πάνω αλλά είπα να τις ανεβάσω έτσι κι αλλιώς.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Administrator Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Γεια σου βρε Icon, σχεδιαστή του λογοτύπου μας! Long shaft χρησιμοποιούνται και στις δύο περιπτώσεις. Live and let Live.
ikon Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Γεια σου βρε Icon, σχεδιαστή του λογοτύπου μας! Long shaft χρησιμοποιούνται και στις δύο περιπτώσεις. Χαχα! Γεια σου yameth! Σ'ευχαριστώ! Καλή χρονιά!
noe13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 ξερετε,εκτος ebay κ εξωτερικο γενικοτερα,που μπορουμε να βρουμε long shaft pots για gibson?σε 2-3 μαγαζια που πηγα τζιφος!!! Slow must go on....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση