nklshp Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2016 @thomp Για εμένα η D-28 είναι εμβληματική κιθάρα και όταν την ακούω είναι ο ήχος της ακουστικής κιθάρας που οι περιςςότεροι έχουμε στα αυτιά μας χρόνια τώρα. Συμφωνώ, μετα απο την μικρή διόρθωση. ;)
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρόνια. Συγγνώμη και από μένα για το εκτός θέματος, άλλα ήμουν εκεί μια μέρα μετά. ;) 19 Μαΐου 2011 ηταν ημέρα ξεκούρασης Μάλλον θα ήσουν εκει ΔΥΟ μέρες μετα Φέτος, προς το παρόν, προγραμματισμένο Clapton έχει στο Tokyo - μακρυά μου πέφτει
nklshp Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2016 19 Μαΐου 2011 ηταν ημέρα ξεκούρασης Μάλλον θα ήσουν εκει ΔΥΟ μέρες μετα Φέτος, προς το παρόν, προγραμματισμένο Clapton έχει στο Tokyo - μακρυά μου πέφτει Έχεις το κληρονομικό χάρισμα ??? ;)
Dinosp Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2016 Έχεις το κληρονομικό χάρισμα ??? ;) :) :) :) A guided guess, I guess Ζηλεύω ... Now they know how many holes it takes to fill the Albert Hall Τα λεμε, λαιμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση