Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλά και τί τις κάνετε τόσο χοντρές χορδές; Σε μένα οι 11 μου είναι υπερβολή και γιαυτό χρησιμοποιώ 10ρες! Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη που τις απαιτούν;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
Α και καλά που έχουν σύρμα γύρω γύρω! Αυτό πραγματικά δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι ήταν νέα μέθοδος κουρδίσματος! :oops:

Τα βαριά σετ απο 13άρες και πάνω την έχουν τυλιχτή πάντως

Επι τη ευκαιρία υπάρχει πίνακας που να λέει το μέγιστο της τάσης σε κιλά που σηκώνει η κάθε κιθάρα συγκεκριμμένα ανα μάρκα/μοντέλλο ?

Δεν αναφέρομαι στους πίνακες των κατασκευαστών χορδών γιατί αν δε γνωρίζω πόσο σηκώνει η κάθε κιθάρα μου δώρον/άδωρον..

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Δημοσιευμένο
Καλά και τί τις κάνετε τόσο χοντρές χορδές; Σε μένα οι 11 μου είναι υπερβολή και γιαυτό χρησιμοποιώ 10ρες! Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη που τις απαιτούν;

O SRV έπαιζε με 13άρες(ατύλιχτη σολ όμως)κουρδισμένες μισό τόνο κάτω.

Επίσης τις χρησιμοποιούν nu-metal μπάντες για βαριά κουρδίσματα :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Δημοσιευμένο

Δεν υπαρχει τετοιος πινακας για απλα υπαρχουν τα Truss Rods τα οποια σου επιτρεπουν να χρησιμοποιησεις οτι χορδη θελεις (σε λογικα βεβαια πλαισια μη πας και βαλεις 045-0120 :lol:)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Και δεν παίζει πρόβλημα από την ισχυρή τους τάση στο μπράτσο;

Δεν ξέρω αλλά προτιμώ την 7χορδή μου για τέτοια! 'Ισως και να είναι λάθος δεν ξέρω!

Δημοσιευμένο
Δεν υπαρχει τετοιος πινακας για απλα υπαρχουν τα Truss Rods τα οποια σου επιτρεπουν να χρησιμοποιησεις οτι χορδη θελεις (σε λογικα βεβαια πλαισια μη πας και βαλεις 045-0120 :lol:)

049-011 έβαλα..... :roll:

Δημοσιευμένο
οχι 011-049 εβαλες. (οι 045-0120 ειναι μπασου..) :lol:

Γι'αυτό μου ....έφερνα προς waters ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Οκ,λάθος έκφραση,και ελπίζω να μη γίνει ωσά το τόξο του ...Οδυσσέα η κακόμοιρη...

Δημοσιευμένο

Μιας και πιάσαμε τα περί χορδών το 6χορδο fenderbass με το τρέμολο τί χορδές φοράει; Μεταξύ της κιθάρας και μπάσου ( σαν βαρύτονη κιθάρα; );

Δημοσιευμένο

Και δεν παίζει πρόβλημα από την ισχυρή τους τάση στο μπράτσο;

Δεν ξέρω αλλά προτιμώ την 7χορδή μου για τέτοια! 'Ισως και να είναι λάθος δεν ξέρω!

Μπα κανένα!!Ο SRV και όχι μόνο αυτός καβαλούσε το μπράτσο της Fender kai o ίδιος και δεν καταλάβαινε η κιθάρα τίποτα :lol: :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...