Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ανεβαζω ενα κομματι που παιζει ενας μαθητης μου.

Ειναι 1 απο τα 5 κομματια που επαιξε για την αποκτηση του grade 8 (τελευταιου grade) του rockschool.

Υ.Γ.Tο solo ειναι δικης μας δημιουργιας μιας κ ο εξεταζομενος σε καθε κομματι θα πρεπει να φτιαξει ενα δικο του σολο.

Δημοσιευμένο

Ανεβαζω ενα κομματι που παιζει ενας μαθητης μου.

Ειναι 1 απο τα 5 κομματια που επαιξε για την αποκτηση του grade 8 (τελευταιου grade) του rockschool.

Υ.Γ.Tο solo ειναι δικης μας δημιουργιας μιας κ ο εξεταζομενος σε καθε κομματι θα πρεπει να φτιαξει ενα δικο του σολο.

ω ρε παιχτάρα. Μπράβο. Και το σόλο τα σπάει.

Δημοσιευμένο

Ωραίο και μετρημένο σόλο με δυναμικές.

Είναι και η σύνθεση δική του ή μόνο το σόλο;

Αξιοπρόσεκτη η επιλογή κιθάρας η οποία δεν απαντάται στα είδη αυτά. ;D

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Ωραίο και μετρημένο σόλο με δυναμικές.

Είναι και η σύνθεση δική του ή μόνο το σόλο;

Αξιοπρόσεκτη η επιλογή κιθάρας η οποία δεν απαντάται στα είδη αυτά. ;D

Oχι,τα κομματια ειναι συγκεκριμενα απο αυτους (rockschool) ωστε να υπαρχει ο βαθμος δυσκολιας που το ιδιο το πανεπιστημιο εχει αποφασισει.Στο καθε κομματι υπαρχουν καποια μετρα στα οποια ο καθε εξεταζομενος θα πρεπει να φτιαξει ενα σολο.Τα κομματια ειναι το καθε ενα σε διαφορετικο στυλ.Τα υπολοιπα πχ στο grade 8 που ειναι κ το πιο δυσκολο μιας κ τελευταιο grade ηταν σε στυλ jazz/blues/fusion/latin/funk.

O μαθητης μου (οπως φαινεται κ απο την κιθαρα  :)) δεν εχει ως αγαπημενο στυλ το ειδος μουσικης που ειναι το κλιπ,ομως εμενα μου αρεσε πολυ η ιδεα να ηχογραφησουμε κατι που ηταν "κοντρα" σε αυτον.Κ για αυτον κ για εμενα!

Απο την καθοδηγηση μου κ την μελετη του προεκυψε κ το παραπανω το οποιο νομιζω δικαιωσε κ τους δυο μας!

Σιγουρα εστω στην επιτροπη που ηρθε απο Αγγλια μιας κ ο μαθητης μου περασε το grade8  ;D ;D

Υ.Γ.Εχω σκοπο στο μελλον να ανεβασω κ αλλα κλιπς απο τα κομματια που ειναι περισσοτερο στο στυλ του.

Δημοσιευμένο

Πολυ ωραιο, ανεβασε κι αλλα!!!

Τωρα που απεκτησε το τελευταιο grade, τι κανει; Πληροφοριακα ρωταω.

Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.

Δημοσιευμένο

Γίνεται grade master και αποκτά τηλε-κιθαριστικές ικανότητες.  ;D

Δημοσιευμένο

Eξαρταται απο το τι απαιτησεις εχει ο καθενας απο την ζωη του....Η μουσικη δεν τελειωνει ποτε,οποιο grade πανεπιστημιου κ να παρεις,οποιο πτυχιο ή διπλωμα...

Αυτο ειναι η προσωπικη μου αποψη κ ο τροπος που βλεπω εγω τα πραγματα.Η μελετη ειναι κατι που υπηρχε,υπαρχει κ (καλα να ειμαστε) θα υπαρχει παντα στη ζωη μου.Ειναι τροπος ζωης κ κατι που κανω γιατι πανω απο ολα με ευχαριστει κ με κανει χαρουμενο!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...