iasonas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: Νά' σαι καλά.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τωρα τι να σου ευχηθω και εγω?και στα δικα σου? :lol: :lol: :lol: αν και δεν νομιζω να κανει κανεις τετοιο λαθος οπως εγω...γενικα δεν διαβαζω οδηγιες...το'χω αυτο τι να κανουμε :lol: :lol:
dimicupo Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Δέν σε ειρωνεύτηκα,μη στραβώνεις :lol: Απλά το όλο θέμα σε σχέση με την τελική σου ατάκα μ'άρεσε... Φαντάσου δε να είχες πάει διακοπές και το thread να είχε....2500 απαντήσεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Υ.Γ.Σα τον γιό μου κι εσύ δεν διαβάζεις τα manuals...τσ τσ τσ :wink: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
iasonas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 οχι ρε δεν σε ειρωνευτικα :D πλακα εκανα :lol:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Δέν σε ειρωνεύτηκα' date='μη στραβώνεις :lol: Απλά το όλο θέμα σε σχέση με την τελική σου ατάκα μ'άρεσε... Φαντάσου δε να είχες πάει διακοπές και το thread να είχε....2500 απαντήσεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Υ.Γ.Σα τον γιό μου κι εσύ δεν διαβάζεις τα manuals...τσ τσ τσ :wink:[/quote'] Αν δεν είναι "Ξύλα" "Κουρδισμένα ξύλα" και "Fender vs The world" ούτε 20 θα είχε :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
kretinos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Δέν σε ειρωνεύτηκα' date='μη στραβώνεις :lol: Απλά το όλο θέμα σε σχέση με την τελική σου ατάκα μ'άρεσε... Φαντάσου δε να είχες πάει διακοπές και το thread να είχε....2500 απαντήσεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Υ.Γ.Σα τον γιό μου κι εσύ δεν διαβάζεις τα manuals...τσ τσ τσ :wink:[/quote'] Αν δεν είναι "Ξύλα" "Κουρδισμένα ξύλα" και "Fender vs The world" ούτε 20 θα είχε :lol: :lol: :lol: Οι κωλημένοι με την μπάλα ξαναχτηπούν :lol: :lol: :lol: :lol: Πάντως πρέπει να μάθεις πρώτα να διαβάζεις τις οδηγίες και μετά να χρησημοποιείς το οτιδήποτε. 'Οχι τπτ άλλο, αλλά έτσι που πάει η τεχνολογία σε λίγο αν δεν το κάνεις θα κάνει πραγματικά ΜΠΟΥΜ το μαραφέτι που προσπαθείς να χρησημοποιήσεις. Υ.Γ.: Στο είπα εγώ ότι αυτοί οι προτευουσιάνοι κι οι μηχανές τους μόνο κακό θα έφερναν... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Let's talk vocals...any kind!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση