Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

επειδη σκεφτομαι να αλλαξω μαγνητες στην κιθαρα μου θα ηθελα να ρωτησω πιες οι διαφορες του alnico 2 μαγνητη απο τον κεραμικο; μαλλον για τον seymour duncan invader θα παω. παιζω κυριως metal και hard rock. thanks!

NON SERVIAM...

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

αλνικο 2: γλυκα πριμα, δυνατα μεσαια, σχετικα αδυναμα μπασα.....κλασσικος vintage sounding

αλνικο 5: αρκετα πριμα, καπως πιο scooped μεσαια σε σχεση με τον αλνικο 2, περισσοτερα μπασα.....καπως πιο μοντερνος απο τους αλνικο 2 αλλα εξακολουθει να εχει αυτο τον γλυκο ηχο.....

Κεραμικοι: συνηθως πιο δυνατος μαγνητης, πιο aggressive με boostarismenes σχεδον ολες τις συχνοτητες, πολλα πριμα και μπασα, δυνατα μεσαια.

Σημειωσε εδω οτι απο μονος του ο μαγνητης(σαν μαγνητης καθεαυτος) δεν εχει απαραιτητως ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα.....στο τελικο αποτελεσμα ενος pickup μετρανε και αλλα πραγματα οπως οι περιτυλιξεις, η διαμετρος του wire κ.λ.π

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημοσιευμένο
Σημειωσε εδω οτι απο μονος του ο μαγνητης(σαν μαγνητης καθεαυτος) δεν εχει απαραιτητως ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα.....στο τελικο αποτελεσμα ενος pickup μετρανε και αλλα πραγματα οπως οι περιτυλιξεις' date=' η διαμετρος του wire κ.λ.π[/quote']

...αλλα και σε τι ξυλα θα τους βαλεις... :wink:

ολα τα παραπανω οπως ακριβως τα εγραψε ο αγγελακος μου... :)

υ.γ.δεν θα ερθω τωρα στις γιορτες φιλαρακο αλλα 24 γεναρη τελικα... :wink: sorry που καθυστερησα να σου απαντησω...

Δημοσιευμένο

...αλλα και σε τι ξυλα θα τους βαλεις... :wink:

TAAAAAAAAAKHHHHHHHH OOOOOOOOOOOOOXIIIIIIIII MHHHHHHHHHHHH!!! :lol: :lol: :lol:

Όσο αφορά τον Invader αλήθεια γιατί κατέληξες σε αυτόν;;

You are wrong f**ked and overatted...

Δημοσιευμένο
...αλλα και σε τι ξυλα θα τους βαλεις.../quote]

Τα ξύλο φίλε Τάκη "δεν παίζει" σημασία όπως παίζει ο μαγνήτης.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorry αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ...αυτό το είχε γράψει κάποιος σ'αυτό το φάρουμ πριν καιρό καί γέλαγα κανα τετράωρο...

Sorry πάλι καλοπροαίρετο ήταν...

Δημοσιευμένο

:lol: :lol: :lol:

το ατομο αυτο ομως πολυ πιθανον να εχει ΜΕΓΑΛΗ εμπειρια αρα μαλλον θα ειχε και δικιο... :lol:

πλακα κανω και εγω φυσικα..

janick θυμασαι πως ακουστηκαν οι texas hot μου στην squier σε σχεση με την fender american strat που ειχα ε? :wink: (η μονη διαφορα τους ηταν το ξυλο του σωματος)

Δημοσιευμένο

το ατομο αυτο ομως πολυ πιθανον να εχει ΜΕΓΑΛΗ εμπειρια αρα μαλλον θα ειχε και δικιο... :lol:

janick θυμασαι πως ακουστηκαν οι texas hot μου στην squier σε σχεση με την fender american strat που ειχα ε? :wink: (η μονη διαφορα τους ηταν το ξυλο του σωματος)

Φυσικά και θυμάμαι τη διαφορά υπέρ της american :wink:

Mij με ποιό ακριβώς πράμα γελούσες κανένα τετράωρο;; :lol: :D

Δημοσιευμένο

Έχω βάλει Dimarzio tonezone σε Ibanez RG550 καί μετά σε Fender fat strat καί ήταν 2 διαφορετικοί κόσμοι ηχητικά

Γνώμες βέβαια...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσιευμένο

Έχω βάλει Dimarzio tonezone σε Ibanez RG550 καί μετά σε Fender fat strat καί ήταν 2 διαφορετικοί κόσμοι ηχητικά

Γνώμες βέβαια...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

¶σε μη μου λες κατάλαβα :lol: :lol: :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση