zithon Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 επειδη σκεφτομαι να αλλαξω μαγνητες στην κιθαρα μου θα ηθελα να ρωτησω πιες οι διαφορες του alnico 2 μαγνητη απο τον κεραμικο; μαλλον για τον seymour duncan invader θα παω. παιζω κυριως metal και hard rock. thanks! NON SERVIAM...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 αλνικο 2: γλυκα πριμα, δυνατα μεσαια, σχετικα αδυναμα μπασα.....κλασσικος vintage sounding αλνικο 5: αρκετα πριμα, καπως πιο scooped μεσαια σε σχεση με τον αλνικο 2, περισσοτερα μπασα.....καπως πιο μοντερνος απο τους αλνικο 2 αλλα εξακολουθει να εχει αυτο τον γλυκο ηχο..... Κεραμικοι: συνηθως πιο δυνατος μαγνητης, πιο aggressive με boostarismenes σχεδον ολες τις συχνοτητες, πολλα πριμα και μπασα, δυνατα μεσαια. Σημειωσε εδω οτι απο μονος του ο μαγνητης(σαν μαγνητης καθεαυτος) δεν εχει απαραιτητως ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα.....στο τελικο αποτελεσμα ενος pickup μετρανε και αλλα πραγματα οπως οι περιτυλιξεις, η διαμετρος του wire κ.λ.π 2 things are infinite:the universe&human stupidity
takis Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Σημειωσε εδω οτι απο μονος του ο μαγνητης(σαν μαγνητης καθεαυτος) δεν εχει απαραιτητως ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα.....στο τελικο αποτελεσμα ενος pickup μετρανε και αλλα πραγματα οπως οι περιτυλιξεις' date=' η διαμετρος του wire κ.λ.π[/quote'] ...αλλα και σε τι ξυλα θα τους βαλεις... :wink: ολα τα παραπανω οπως ακριβως τα εγραψε ο αγγελακος μου... :) υ.γ.δεν θα ερθω τωρα στις γιορτες φιλαρακο αλλα 24 γεναρη τελικα... :wink: sorry που καθυστερησα να σου απαντησω...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 ...αλλα και σε τι ξυλα θα τους βαλεις... :wink: TAAAAAAAAAKHHHHHHHH OOOOOOOOOOOOOXIIIIIIIII MHHHHHHHHHHHH!!! :lol: :lol: :lol: Όσο αφορά τον Invader αλήθεια γιατί κατέληξες σε αυτόν;; You are wrong f**ked and overatted...
mij Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 ...αλλα και σε τι ξυλα θα τους βαλεις.../quote] Τα ξύλο φίλε Τάκη "δεν παίζει" σημασία όπως παίζει ο μαγνήτης. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ...αυτό το είχε γράψει κάποιος σ'αυτό το φάρουμ πριν καιρό καί γέλαγα κανα τετράωρο... Sorry πάλι καλοπροαίρετο ήταν...
takis Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: το ατομο αυτο ομως πολυ πιθανον να εχει ΜΕΓΑΛΗ εμπειρια αρα μαλλον θα ειχε και δικιο... :lol: πλακα κανω και εγω φυσικα.. janick θυμασαι πως ακουστηκαν οι texas hot μου στην squier σε σχεση με την fender american strat που ειχα ε? :wink: (η μονη διαφορα τους ηταν το ξυλο του σωματος)
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: το ατομο αυτο ομως πολυ πιθανον να εχει ΜΕΓΑΛΗ εμπειρια αρα μαλλον θα ειχε και δικιο... :lol: πλακα κανω και εγω φυσικα.. janick θυμασαι πως ακουστηκαν οι texas hot μου στην squier σε σχεση με την fender american strat που ειχα ε? :wink: (η μονη διαφορα τους ηταν το ξυλο του σωματος) Φυσικά και θυμάμαι τη διαφορά υπέρ της american :wink: Mij με ποιό ακριβώς πράμα γελούσες κανένα τετράωρο;; :lol: :D You are wrong f**ked and overatted...
mij Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: το ατομο αυτο ομως πολυ πιθανον να εχει ΜΕΓΑΛΗ εμπειρια αρα μαλλον θα ειχε και δικιο... :lol: πλακα κανω και εγω φυσικα.. janick θυμασαι πως ακουστηκαν οι texas hot μου στην squier σε σχεση με την fender american strat που ειχα ε? :wink: (η μονη διαφορα τους ηταν το ξυλο του σωματος) Έχω βάλει Dimarzio tonezone σε Ibanez RG550 καί μετά σε Fender fat strat καί ήταν 2 διαφορετικοί κόσμοι ηχητικά Γνώμες βέβαια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: το ατομο αυτο ομως πολυ πιθανον να εχει ΜΕΓΑΛΗ εμπειρια αρα μαλλον θα ειχε και δικιο... :lol: πλακα κανω και εγω φυσικα.. janick θυμασαι πως ακουστηκαν οι texas hot μου στην squier σε σχεση με την fender american strat που ειχα ε? :wink: (η μονη διαφορα τους ηταν το ξυλο του σωματος) Έχω βάλει Dimarzio tonezone σε Ibanez RG550 καί μετά σε Fender fat strat καί ήταν 2 διαφορετικοί κόσμοι ηχητικά Γνώμες βέβαια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ¶σε μη μου λες κατάλαβα :lol: :lol: :wink: You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση