Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις καθάριζα την ταστιέρα της ηλεκτρικής μου και στο πρώτο τάστο μου έφυγε λίγο το χέρι και το nut ξεκόλλησε (πολύ εύκολα). Δεν είναι σπασμένο αλλά θέλει κόλλημα πάνω στην κιθάρα.

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι τι κόλλα να επιλέξω και με τι προτείνετε να αφαιρέσω την κόλλα που έχει απομείνει στη θέση του nut?

Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Έχω ακούσει και αυτό ότι γίνεται, αλλά πιστεύω ότι για να υπήρχε από πριν κόλλα κάποιος λόγος θα υπήρχε.

Στο πίσω μέρος της κιθάρας υπάρχει ένα αυτοκόλλητο graphtech που λέει για το nut, εάν αυτό έχει καμιά σημασία για το τι κόλλα πρέπει να χρησιμοποιηθεί..

Δημοσιευμένο

Καθαρισε το με μια λιμα (το εργαλειο, οχι αυτη adriana-lima-2.jpg - αν και εργαλειο ειναι και αυτη- και βαλε καναδυο σταγονες super glue, οχι παραπανω γιατι στο μελλον μπορει να θελεις να το αλλαξεις

Δημοσιευμένο

Βασικα πέρασε πρωτα τις δυο ΜΙ στα but slot χωρίς να τις κουρδισεις εντελώς για να το φερεις στα ίσα του μετα βάλτου μια σταγόνα  μην σου πω μισή καο βαλτο παλι με τις ΜΙ ψιλό τεντωμενες αστο δυο λεπτα  να στεγνώσει η κόλα και περνά και τις υπόλοιπες χορδές μετα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...