gregg Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Ανοιξα ενα παλιοτερο project (νομιζω το ειχα δημοσιευσει και εδω) και μπηκα στη διαδικασια του resampling με νεες βιβλιοθηκες. Ελπιζω να το ευχαριστηθειτε!! https://soundcloud.com/gregory-giarelis/shes-gone-now Γρεγγ just changed avatar :p
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Το ευχαριστήθηκα. Ξύπνησα πρωί πρωί (11 παρά) και έτσι άδειο από σκέψεις όπως ήταν το κεφάλι μου έβαλα να το ακούσω. Άμεσα μου ήρθαν εικόνες στο μυαλό από παλαιότερες δεκαετίες και με το συννεφιασμένο χειμωνιάτικο καιρό έξω, ήταν ένα απολαυστικό ταξίδι λίγων λεπτών εκτός της παρούσας πραγματικότητας. Θαυμάσιο. :)
gregg Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Να εισαι καλα φιλε μου! Με χαροποιει αυτο που γραφεις! just changed avatar :p
ex-Greg Duke Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Ανοιξα ενα παλιοτερο project (νομιζω το ειχα δημοσιευσει και εδω) και μπηκα στη διαδικασια του resampling με νεες βιβλιοθηκες. Ελπιζω να το ευχαριστηθειτε!! https://soundcloud.com/gregory-giarelis/shes-gone-now Γρεγγ Ωραίο συνονόματε.
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 τα χεις λιώσει τα strings. lol Πολυ δυνατό και εξαιρετικές επιλογες θεμάτων και ενορχήστρωσης. Πραγματικα μπράβο Γρηγόρη. δωσε και καμμια τεχνικη πληροφορία για τις νεες βιβλιοθήκες μπρέι (λολ) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
geodimitri Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Προχωράει πολύ ωραία αυτό το ορχηστρικό project Γρηγόρη...μπράβο! :)
gregg Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια σας ευχαριστω πολυ!! Κωστα, ειναι 2 οι βιβλιοθηκες που χρησιμοποιησα εδω. Η symphonic orchestra της east west για τα πνευστα. Και η adagio σειρα της 8dio για τα εγχορδα. Το resampling γινεται και για λογους εφαρμογης νεων γνωσεων και τεχνικων που αποκτω. Σας ευχαριστω και παλι φιλτατοι!! just changed avatar :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση