koronios Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Φίλοι μου τη γνώμη σας Θέλω να αντικαταστήσω το πολύπλοκο setup μου (πεταλακια εφε / midi controller & switcher ) με κάτι πιο απλό και μικρό. O ενισχυτής είναι ένας marshall JVM, και παίρνω τα OD/DIST μου όλα από αυτόν (παίζω κυρίως Hard/Heavy). Σκέφτομαι 2 μονάδες εφε (στα πόδια μου δεν θέλω rack) η μια είναι η TC G system και η άλλη η Line6 M13…..και αυτά που απαιτώ να μου παρέχουν είναι: 1) ποιοτικά εφέ (επί το πλείστον στo eff. loop) 2) amp channel control via midi 3) banks για αποθήκευση ήχων (ενισχυτής + εφέ) 4) δυνατότητα για pre/post effects (πχ το chorus πρίν το preamp του marshall) (4cm?) 5) όχι tone suck Τι προτείνεται από την εμπειρία σας ? Φυσικά θα με βόλευε to Μ13 (μισή τιμή) αλλά δεν θα κολλήσω εκεί… moody...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Aν ολα σου τα drive τα παιρνεις απο τον ενιχυστη σου τοτε ποιος ο λογος να παρεις την m13 και οχι την απλουστερη και φθηνοτερη m9? 2 things are infinite:the universe&human stupidity
koronios Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 δεν εχει drive η Μ9 ? αλλα και πάλι ασ υπάρχουν...όλο και καπου θα φανουν χρησιμα, το θέμα μου είναι άλλο, ελεγχει τον ενισχυτη μου ? ( 4 channels x 3 modes each = 12), αποθηκευει presets με Midi εντολες ? Δουλέυει καλα 4cable method ? τετοια πραγματα με νοιαζουν όπως γραφω παραπανω...τον αν ειναι μικροτερη και φθηνοτερη η M9 σιγουρα θα εξεταστει και αυτο αφου όλα τα αλλα λυθουν.. moody...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση