Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Φίλοι μου τη γνώμη σας

Θέλω να αντικαταστήσω το πολύπλοκο setup μου  (πεταλακια εφε / midi controller & switcher ) με κάτι πιο απλό και μικρό. O ενισχυτής  είναι ένας marshall JVM, και παίρνω τα OD/DIST  μου όλα από αυτόν (παίζω κυρίως  Hard/Heavy). 

Σκέφτομαι 2 μονάδες εφε  (στα πόδια μου δεν θέλω rack)  η μια είναι η TC G system  και η άλλη η Line6 M13…..και αυτά που απαιτώ να μου παρέχουν είναι:

1) ποιοτικά εφέ (επί το πλείστον στo eff. loop)

2) amp channel control via midi

3) banks για αποθήκευση ήχων  (ενισχυτής + εφέ)

4) δυνατότητα για  pre/post effects  (πχ  το chorus πρίν το preamp του marshall) (4cm?)

5) όχι tone suck

Τι προτείνεται από την εμπειρία σας ?  Φυσικά θα με βόλευε to Μ13 (μισή τιμή) αλλά δεν θα κολλήσω εκεί… 

moody...

Δημοσιευμένο

Aν ολα σου τα drive τα παιρνεις απο τον ενιχυστη σου τοτε ποιος ο λογος να παρεις την m13 και οχι την απλουστερη και φθηνοτερη m9?

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημοσιευμένο

δεν εχει drive η Μ9 ?  αλλα και πάλι ασ υπάρχουν...όλο και καπου θα φανουν χρησιμα, το θέμα μου είναι άλλο, ελεγχει τον ενισχυτη μου ? ( 4 channels x 3 modes each = 12), αποθηκευει presets με  Midi εντολες ? Δουλέυει καλα 4cable method ? τετοια πραγματα με νοιαζουν όπως γραφω παραπανω...τον αν ειναι μικροτερη και φθηνοτερη η M9  σιγουρα θα εξεταστει και αυτο αφου όλα τα αλλα λυθουν..

moody...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...