Superfunk Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2015 Ευγε! Εισαι λοιπον ετοιμος για το επομενο milestone σου πρεπει να συνδεσεις αυτο με αυτο στερεοφωνια και τριχες κατσαρες... ΕΔΩ ειναι το hi-fi filWs ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2015 Ευγε! Εισαι λοιπον ετοιμος για το επομενο milestone σου πρεπει να συνδεσεις αυτο με αυτο στερεοφωνια και τριχες κατσαρες... ΕΔΩ ειναι το hi-fi filWs ;D ;D ;D ;DΑυτό είναι ευκολάκι! Έχω συνδέσει σε ΑΥΤΗ: blu ray player ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2015 Έχω συνδέσει σε ΑΥΤΗ καλα αν εχεις συνδεσει ΑΥΤΗ (στα δεξια της φωτο) με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τροπο εισαι απλα ΘΕΟΣ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2015 καλα αν εχεις συνδεσει ΑΥΤΗ (στα δεξια της φωτο) με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τροπο εισαι απλα ΘΕΟΣ.... ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2015 Λάκη από περιέργεια... όταν λες "τέλεια"?... μήπως παραμορφώνει σχετικά γρήγορα?... και αν ναι σε ποιο περίπου σημείο της διαδρομής του volume?... να γνωρίζομεν για ανάλογους "γάμους" στο μέλλον... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2015 Λάκη από περιέργεια... όταν λες "τέλεια"?... μήπως παραμορφώνει σχετικά γρήγορα?... και αν ναι σε ποιο περίπου σημείο της διαδρομής του volume?... να γνωρίζομεν για ανάλογους "γάμους" στο μέλλον... :) Ξεχασα να πω (αν και εξυπακούεται), ότι για να ακουστεί το Aiwa μέσω του Philips στο τελευταίο εχεις πατημενο το rec και το play (δεν γινεται αλλιως, δεν είναι ενισχυτης να επιλέξεις πηγη). Το volume επειδή ελέγχεται τόσο από το AIwa όσο και από το Philips θέλει προσοχή.....αλλά με παιγχίδι το βρήσκεις το sweet spot ;D ;D To "τέλεια" είναι πιο πολύ ποσοτικόν παρα ποιοτικόν, αλλά εγω έμεινα φχαριστημενος. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 OP Moderator Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Επανέρχομαι , για όποιον έχει παρόμοιες ανησυχιες. Δεν χρειάζεται εν τέλει καν καλώδιο 5Din σε rca. Μια είσοδο πενταπολικού DIN μπορείς να τη συνδέσεις με μία έξοδο πενταπολικού DIN με ένα απλό Midi cable, και δουλεύει άψογα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση