Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν. Έχω το Aiwa AD-1500 : Και θέλω να το συνδέσω (το line out του Aiwa) στο Stereo Cassette Recorder Philips N 2400, το οποίο έχει και built in ενισχυτή ΚΥΡΙΩΣ για να χρησιμοποιήσω τα ηχεία του....δηλαδή σε αυτό: To Philips N 2400 έχει ΔΥΟ εισόδους (5 din). 1) Mikrofon/radio 0,2mV/2KΩ και 2) phono 100mv/ 1Ω. Έχω καλώδιο 5Din σε rca Θα δουλέψει σε καμία; Πιθανολογώ ότι η phono είσοδος, δεν έχει προενίσχυση και εκει θα δουλέψει, σωστά; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
odis13 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα, η phono εισοδος για να λεγεται phono λογικα θα εχει προενισχυση για συνδεση πικαπ, οποτε ισως η αλλη να ειναι καλυτερη επιλογη. Δεν ξερω, αλλα λογικα δεν κινδυνευεις να το δοκιμασεις.
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα, η phono εισοδος για να λεγεται phono λογικα θα εχει προενισχυση για συνδεση πικαπ, οποτε ισως η αλλη να ειναι καλυτερη επιλογη. Δεν ξερω, αλλα λογικα δεν κινδυνευεις να το δοκιμασεις. Πρέπει να είναι από τις "παλιές" phono εισόδους, που ΔΕΝ είχαν προενίσχυση. Θα το δοκιμάσω όταν θα χω το Aiwa είς χείρας μου, τώρα απλά κάνω "πιθανά σενάρια". Κίνδυνος να "κάψω" καμιά είσοδο , δεν παίζει μάλλον και εγω αυτό πιστεύω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Έχω το Aiwa AD-1500 Εισαι υπερβολικα cutting edge & digital φιλΩς...με απογοητευεις...περιμενα απο εσενα κατι πραγματικα ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ με ΖΕΣΤΟ ηχο ΕΛΠΙΖΩ να συνελθεις και να αφησεις τις ψηφιακουρες και τις ευκολες λυσεις. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Εισαι υπερβολικα cutting edge & digital φιλΩς...με απογοητευεις...περιμενα απο εσενα κατι πραγματικα ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ με ΖΕΣΤΟ ηχο ΕΛΠΙΖΩ να συνελθεις και να αφησεις τις ψηφιακουρες και τις ευκολες λυσεις. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Λάκη μ' θες αυτό: http://www.ebay.com/itm/Phono-5-Pin-DIN-Quad-33-44-with-10dB-Attenuator-for-CD-input-/270872725004?hash=item3f1145c60c ή κάποιο σαν αυτό (που θα το βρεις φαντάζομαι και σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών στη Σαλόνικα) παράλληλα με το camble που ήδη διαθέτεις... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Λάκη μ' θες αυτό: http://www.ebay.com/itm/Phono-5-Pin-DIN-Quad-33-44-with-10dB-Attenuator-for-CD-input-/270872725004?hash=item3f1145c60c ή κάποιο σαν αυτό (που θα το βρεις φαντάζομαι και σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών στη Σαλόνικα) παράλληλα με το camble που ήδη διαθέτεις... Οκ NIK! Θα το πάρω, αν όντως τελικά το phono in έχει pre. Thanx! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 αν εννοείς RIAA EQ (όπως φαντάζομαι) δεν θα έχει, γιατί (λογικά) απευθύνεται σε πικάπ με κεραμικές κεφαλές... το attenuator όμως έτσι και αλλέως δεν νομίζω να το γλυτώσεις για σωστό ματσάρισμα... είδομεν... αναμένω τα αποτελέσματα του προξενιού...:) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 αν εννοείς RIAA EQ (όπως φαντάζομαι) δεν θα έχει, γιατί (λογικά) απευθύνεται σε πικάπ με κεραμικές κεφαλές... το attenuator όμως έτσι και αλλέως δεν νομίζω να το γλυτώσεις για σωστό ματσάρισμα... είδομεν... αναμένω τα αποτελέσματα του προξενιού...:) και γω ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2015 Επανέρχομαι, Τέλεια δούλεψε στο phono, μόνο με το καλώδιο! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση