blazas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2015 Ένα ακόμη τραγούδι που έχω γράψει την μούσικη και τους στίχους.Καλή ακρόαση!
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Το τραγούδι σου, Μανώλη, έχει προοπτικές, αλλά πριν προβώ σε κριτική :P :P :P ;D θα ήθελα να γράψεις πως και με τι ηχογραφείς. Χάνει πολύ σε παραγωγή-μίξη και είναι κρίμα.....
anaks Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Μου «μίλησε» το τραγουδάκι. Μπράβο! Ωραία λόγια, εμπνευσμένη σύνθεση. Το μόνο που με ξένισε λιγάκι είναι το σόλο. Ίσως δεν ταιριάζανε αυτά τα τρίηχα… δεν ξέρω. Κάπως σε βγάζει από το ωραίο mood του κομματιού. Μην το πάρεις σαν κριτική… απλά κάπως έτσι το ένιωσα.
blazas Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Το τραγούδι σου, Μανώλη, έχει προοπτικές, αλλά πριν προβώ σε κριτική :P :P :P ;D θα ήθελα να γράψεις πως και με τι ηχογραφείς. Χάνει πολύ σε παραγωγή-μίξη και είναι κρίμα..... Ο εξοπλισμός μου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Ενας υπολογιστής,ενα amplifier vamp 3 για τις κιθάρες και ενα πυκνοτικό μικρόφωνο rode.Μπασο ντραμς χρησιμοποιώ τα native instruments και το b4 για πληκτρα.Το πρόγραμμα που ηχογραφώ ειναι το reaper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση