Jasemeister Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Καιρός για λίγο παραδοσιακό Star Trek και μάλιστα crowd-funded. H ιδέα είναι να γίνει μια ταινία για την εποχή του τετραετή πολέμου μεταξύ Klingon και Federation, χωρίς τεράστιο προϋπολογισμό, διατηρώντας το αυθεντικό στυλ. Λεπτομέρειες για την ταινία και πληροφορίες για contributions/donations στη σελίδα: www.axanarproductions.com Στην ταινία πρωταγωνιστούν ονόματα-εκπλήξεις, όπως: Ο Richard Hatch, Apollo από την πρώτη σειρά Battlestar Galactica και Tom Zarek από τη νεα. Η Κate Vernon, η "μπουρδελιάρα" ;D Ellen Tigh από τη νέα σειρά Battlestar Galactica. O J.G. Herztler, ο γ@μ@τ0ς General Martok από το Star Trek. O Gary Graham, από το Alien Nation. Να και μια δόση μικρού μήκους σαν εισαγωγή: Prelude to Axanar What do you hear, Terry? ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Τον Marcus Ramirez δεν τον γουσταρω καθολου. Οταν υπηρετούσαμε στο USS SARATOGA τον είδα να κάνει απίστευτες λαμογιές. Φαγανε πολύ χρημα και πηγαν να με μπλέξουν και εμένα. Κοιτα να δεις ποιοι γινονται Ναύαρχοι σε αυτή την Ομοσπονδία. Μ#@$@$ δελο την καταντήσανε. χχαχααχαχαχχαχαχαχχα Ευτυχώς έφυγα απο το Σαν Φραντζίσκο και ειμαι τώρα στα Αρχεία στο Λονδίνο και δεν ασχολούμαι μαζί τους. Περιμένω να βγώ σε σύνταξη. χαχαχαχαχααχαχα Οτι έχει σχεση με STAR TREK ειμαι μέσα, άρρωστος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση