TamTam Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2015 Η λίστα είναι αυθαίρετη και όποιος την αμφισβητήσει καταρρακτωδώς, μαύρο κάρμα που τον έφαγε. ;D http://www.guitaraficionado.com/weird-science-the-10-strangest-vintage-effects-of-all-time.html
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Εξαιρετικό ποστ, το χα πετυχει και γω καποτε, μαγεία! Σε κανει να αναρωτιέσαι τι αλλόκοτες διάννοιες τα σκέφτονταν όλα αυτά.. και τι διαολο επιναν χαχαχ :) Παρενθεση, το ada flanger αναμενεται προσεχως για καινουριο reissue (αν και ειχε ξαναβγει πριν μερικα χρονια νομιζω), save your money! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
theoctapus Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Φλωριές κύριοι. Σαν το Korg Miku δεν παίζει. ;D ;D ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
captain-iglo Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις είδα το θρεντ μπήκα με σκοπό να ποστάρω Hatsune Miku αλλά με πρόλαβες.. ;D ;D ΥΓ: Δώσε Τσάπμαν και CaptainLee στο λαό..! ;D
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Dial in the madness leme. LEGO people live in houses made of their own flesh.
TamTam Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Φλωριές κύριοι. Σαν το Korg Miku δεν παίζει. ;D ;D ;D Τι. Είναι. Αυτό. δεν υπάρχει! Πιο καμαρωτή παπαριά δεν έχω ματαδεί/ακούσει! Τα άλλα εφέ της ανάρτησης, φιλοδοξούν τουλάχιστον να είναι εφέ... χα χαααχ απίστευτοι τζαπανήζ
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Εχω πεθανει λαιμε Απο εδω πηρε το ονομα? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
TamTam Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Εχω πεθανει λαιμε Απο εδω πηρε το ονομα? Και το κοινό ολογράμματα είναι; Έλεος...
captain-iglo Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2015 Εχω πεθανει λαιμε Απο εδω πηρε το ονομα? Ναι.. Είναι πετάλι που παίζεις νότες και "ακούγονται" τα τραγούδια της σε στίχο μουσική..! Ένα μικρό έπος.. ;D
theoctapus Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2015 Θα έδινα το μισό μου βασίλειο για κάτι αντίστοιχο αλλά με άλλους τραγουδιστές, π.χ. Καρράς ή Chris Barnes. ;D ;D ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση