GEOfx Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει πως μετράμε-αναλύουμε τα δέκατα έκτα; Ξέρω μέχρι τα όγδοα :1+2+3+4+. Το αντιστοιχο που κανει ο τυπος εδω στα Ελληνικά όμως.
schreivox Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Γιατί; Μια χαρά είναι το 1 a & ah 2 a & ah 3 a & ah 4 a & ah (ουαν-έι-έν-α/ τού-έι-έν-α /θρή-έι-έν-α/ φόρ-έι-έν-α)
panosprog Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 1 π κ π 2 π κ π 3 π κ π 4 π κ π (εν-πα-και-πα δυ-πα-και-πα τρι-πα-και-πα τε-πα-και-πα)
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Τά κα τα κα Τά κα τα κα Τά κα τα κα Τά κα τα κα Στο "Τά" χτυπάς πόδι-χέρι- ότι να'ναι. :D EDIT: Άσχετο, και ένα για όγδοα-τρίηχα (νομίζω από τον Βέκιο). Πού πας Πού πας Πού πας Πού πας Τρίκαλα Τρίκαλα Τρίκαλα Τρίκαλα Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Τά κα τα κα Τά κα τα κα Τά κα τα κα Τά κα τα κα Στο "Τά" χτυπάς πόδι-χέρι- ότι να'ναι. :D Απ το στόμα μου το ποσταρες λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
schreivox Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 1 π κ π 2 π κ π 3 π κ π 4 π κ π (εν-πα-και-πα δυ-πα-και-πα τρι-πα-και-πα τε-πα-και-πα) Τότε προτείνω να το κάνουμε 1 π κ τ 2 π κ τ 3 π κ τ 4 π κ τ (εν-πα-κε-τα δυ-πα-κε-τα τρι-πα-κε-τα τε-πα-κε-τα) για να μην παθαίνουμε γλωσσοδέτη
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Ένα παλιό που έκανα κάποτες στους μαθητές μου για τους τονισμούς. "Πήγε η μαμά στο μανάβη". Πή γεη μα μά στομανά βη Πή γεη μα μά στομανά βη Πή γεη μα μά στομανά βη Πή γεη μα μά στομανά βη ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Είστε μαζεμένοι όοοοοοοοοοολοι οι ναρκομανείς επαέ ε? ;D ;D ;D No one wants an alien
manosx Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Τά κα τα κα Τά κα τα κα Τά κα τα κα Τά κα τα κα https://www.youtube.com/watch?v=YjMxQh8cgOw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση