neeq Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Don't even bother ;D Η ημιμάθεια και ο δογματισμος πανε πακετο με την επιμονη. Και δεν εχεις τοση επιμονη οση ο αχταρμας. Κριμα για οποιον διαβασει το θεμα και επιλεξει οργανο με βαση...την πολυφωνια ::)
stavros_d80 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Μεσα. Μετα να κανουμε και ενα οδηγο αγορας για τα church organs, ξερεις, αυτα που πανε πακετο με την εκκλησια... ;D μέσα, σε αμερικάνικη αγορά όμως νότιες πολιτείες να πιάσουμε μορμόνους κτλ καμιά 7,5000 παρακλάδια βάλε και κάτι παρεκλήσια στο LV (μετακινούμενα) να 2-3 γάμοι καμια κηδεία θα χεσ#@με στο φράγκο σε λέω! αμα έχεις επιχειρηματικό πνεύμα.... 8) βοηθεια μας 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Κριμα για οποιον διαβασει το θεμα και επιλεξει οργανο με βαση...την πολυφωνια ::) Το θέμα απευθύνεται σε αρχάριους οι οποίοι θέλουν να μάθουν να παίζουν μουσική, δεν απευθύνεται γενικότερα σε όποιον κάνει κάποια επιλογή οργάνου. Αν θέλεις να μάθεις να παίζεις μουσική και πάς σε μία σχολή-ωδείο κ.λ.π. οι δάσκαλοι τί θα σου πούνε; αγόρασε ένα Moog με 32 πλήκτρα και 4 νότες πολυφωνία ή θα σου πούνε αγόρασε ένα πιάνο ή έστω ένα αρμόνιο; Τα σύνθ ακόμα και τα μονοφωνικά, είναι προχωρημένα εργαλεία για συγκεκριμένες εργασίες, δεν τα δίνεις σε αρχάριους για να μάθουν μουσική εκτός και αν κάποιος αρχάριος δεν ενδιαφέρεται να μάθει μουσική αλλά ενδιαφέρεται να μάθει την τεχνολογία της σύνθεσης ήχου. Πράγμα ολίγον τι σπάνιο για αρχάριους που έχουν μάθει στην ζωή τους μόνο όρους όπως αρμόνιο και έχουν ακούσει απλώς τον όρο συνθεσάιζερ και αυτά που διαφημίζονται ώς συνήθως σαν entry level όργανα, περιέχουν ρυθμούς κυρίως και φυσικά δεν περιέχουν κάν σύνθεση ήχου.
manosx Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα απευθύνεται σε αρχάριους οι οποίοι θέλουν να μάθουν να παίζουν μουσική, Τότε γιατί δεν έγραψες απλά: "πάρτε ένα πιάνο και πάτε στο WDEIO ;D " αλλά άρχισες να γράφεις ότι νάναι;
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Τότε γιατί δεν έγραψες απλά: "πάρτε ένα πιάνο και πάτε στο WDEIO ;D " αλλά άρχισες να γράφεις ότι νάναι; Για να ευθυμήσουμε. ;D ;D
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Αν θέλεις να μάθεις να παίζεις μουσική και πάς σε μία σχολή-ωδείο κ.λ.π. οι δάσκαλοι τί θα σου πούνε; αγόρασε ένα Moog με 32 πλήκτρα και 4 νότες πολυφωνία ή θα σου πούνε αγόρασε ένα πιάνο ή έστω ένα αρμόνιο; Μπα σε καλο σου ρε Αχταρμα, θα μας πνιξεις ρέι... Μα ειναι ερωτησεις αυτες? ΠΟΥ να βρει καποιος 4-φωνικο Moog? Το τελευταιο πολυφωνικο (6-φωνικο) οργανο της εταιρειας ηταν το Memorymoog, πισω στο 1981. ;D Νταξ, θα μου πεις μονο 34 χρονια περασαν... ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Καλά εσείς οι πληκτροτέτοιοι είστε χειρότεροι κι από εμάς τους κιθαροτέτοιους. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 θα μας πνιξεις ρέι... Εγώ; ;D ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Καλά εσείς οι πληκτροτέτοιοι είστε χειρότεροι κι από εμάς τους κιθαροτέτοιους. ;DMπαααααα... Εγώ; ;D ;D
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως που θέλω να πάρω αρμονιο για να μάθω να παίζω βοηθηθηκα. Τώρα μένει το εύκολο μέρος, να μάθω να παίζω. ; ;D +1 στο ποστ trolley Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση