kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Ομολογώ πως δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μαζί τους, ο ήχος τους κάπως γνώριμος στο αυτί, αλλά μέχρι εκεί. Κατά τύχη έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο σήμερα. Σοκ και δέος. http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/50762#comment LEGO people live in houses made of their own flesh.
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Τι πανκ ρε φίλος; Μέταλ είναι. Είχαν τραγουδιστή και τον Glenn Hughes. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 3 Α.Μ. eternal...................... Eίχα παθει μεγάλη ζημια οταν ακουσα για πρωτη φορα αυτο το κομμάτι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δυο μπανανες σε δυο ποστς, πολυ πανκ.
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Ειναι ενδιαφέρουσα η ιστορια, ομολογώ δεν την ηξερα, αλλα μου φαινεται λιγο τετριμμένη. Μου θυμιζει π.χ. μια παρεμφερή περιγραφή ανάλογων πεπραγμένων την καθημερινοτητάς μου. χαχαχχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
schreivox Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Τι πανκ ρε φίλος; Μέταλ είναι. Απ'ότι κατάλαβα αναφέρεται στην αντισυμβατικότητά τους που είναι και punk attitude. edit: πιο ό,τι να'ναι πεθαίνεις :P
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Πάρε πανκ να δεις πως παίξανε στα Brit Awards το '92. Τελευταία εμφάνιση πριν το διαλύσουν. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση