nasokosm Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο! Παντα τετοια,να σμιγετε,να παιζετε,να περνατε ωραια. Ναι λέω να δοκιμάσουμε με Skype έξ αποστάσεως χέ χε Ευχαριστούμε παίδες! Και μια και μου το θύμισε ο Γιώργος δεν κανονίζουμε κανά jam εκεί στο στούντιο της Καλιθέας ? Εξη χορδές και ειναι πολλές
nasokosm Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Την επόμενη φορά, παράκληση, βρείτε και έναν drummer και ξανα ανεβαστε jam! Πολύ Moody :D Για εμένα, όπως είπα και στο πρώτο post, πετυχημένος μουσικός και video είναι αυτός/ αυτό, που με κάνει να θέλω να παίξω. Που μου ανοίγει τη "μουσική" όρεξη. ;) :D Ευχαριστούμε Λάκη συμφωνώ απόλυτα πρέπει κάτι να σου δίνει το μουσικό vibe :D Πολύ θα το ήθελα να παίζουμε τακτικά αλλά μας χωρίζει μια Θάλασσα.. :( Εξη χορδές και ειναι πολλές
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Καλά ο Theod είναι εγνωσμένης αξίας αλλά ρε συ Νάσο είσαι μερακλής και παιχταράς. Πώς και δεν σε είχα πάρει χαμπάρι; Κάντε κάτι πιο προετοιμασμένο με καμιά σκούπα από πίσω να γουστάρουμε. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Jazzjoker Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Σούπερ. Αν έχει κι άλλο, το θέλουμε. Ενωμοτάρχης
THEOD Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστουμε παιδια μακαρι να ειμασταν ολοι πιο κοντα να καναμε παρεακια . LK σε περιμενω για φωτογραφηση 8) 8) 8)
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Με τόσα "καλουδια" εκει μέσα, video πρέπει να κάνουμε!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
THEOD Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Ανεβαζω και ενα θεμα του Νασου σε 6/4 οποιος drummer θελει μπορει γραψει με βουρτσακια ενα ταμπουρο ;) Υ.Γ. LK ελα καμια βολτα
HellFire Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο μαγκες, πολυ ωραιο το αποτελεσμα, γιατι δεν το κανετε σχημα να ακουμε πιο συχνα κομματια σας? Rest in Peace, Rest in Polaris!
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 ...Που μου ανοίγει τη "μουσική" όρεξη. ;) :D αυτό... μπράβο κι από εμέ παιδιά... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Dinosp Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Ανεβαζω και ενα θεμα του Νασου σε 6/4 οποιος drummer θελει μπορει γραψει με βουρτσακια ενα ταμπουρο ;) Πολυ ωραίο το θέμα - και το take πρώτο - και το στούντιο σδουνδιαρα!! Ναστε καλα ρε σεις Νάσο, απο δω ειναι η κάμερα, απο δω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση