Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημοσιευμένο

Μονο το headstock και ο bridge μαγνητης είναι αναποδα, μισες δουλειες.

Περα απ'την πλακα, την προτιμω από μια κανονικη. Πιο σφιχτα μπασα και απαλα πριμα και μπορεις να κουρδισεις πιο γρηγορα in the heat of the moment.

Αρκετα πιο φτηνη από μια Standard, περιεργο.

Δημοσιευμένο

& με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλους μαγνητες (65 American Vintage)

κριμα που βαλανε το truss rod adjuster στο headstock...δε βλεπεται ρε μαμωτο....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

κριμα που βαλανε το truss rod adjuster στο headstock...δε βλεπεται ρε μαμωτο....

Superfunk πρέπει να είσαι ένας από το 0,0001% των πελατών της Fender που προτιμούν να "διαλύουν" μια Strat για να επέμβουν στο truss rod της, από το να μην βλέπουν αυτήν την sexy τρυπούλα :o στο headstock...... Ξέρω ξέρω...4 βιδούλες είναι και ένα κατσαβιδάκι....δεν είναι και πυρηνική φυσική.... ;D
Δημοσιευμένο

& με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλους μαγνητες (65 American Vintage)

+1000

Όπως και να χει, αν το street price είναι περίπου στα €800 είναι μιά πολύ καλή περίπτωση.

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημοσιευμένο
Ξέρω ξέρω...4 βιδούλες είναι και ένα κατσαβιδάκι....καθε 5 χρονια και αν δεν είναι και πυρηνική φυσική....

κορεκτεντ  ;D

ο λαΓος λεει: "μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος?"  :D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Μονο το headstock και ο bridge μαγνητης είναι αναποδα, μισες δουλειες. 

Λογικά έτσι κρατιεται το κόστος πιο χαμηλά (lefty γέφυρα;)

Περα απ'την πλακα, την προτιμω από μια κανονικη. Πιο σφιχτα μπασα και απαλα πριμα και μπορεις να κουρδισεις πιο γρηγορα in the heat of the moment.

Αυτό μου κάνει εντύπωση. Πρέπει να παίζεις πολύ με reversed headstocks  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...