Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Οταν η Canterbury Scene συναντησε τον J.S. Bach...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Οταν o Jon Lord συναντησε τον J.S. Bach...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Οταν o παλαβος (Keith Emerson) συναντησε τον J.S. Bach (4:54-5:30) και του αλλαξε τα φωτα...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 δοθείσης ευκαιρίας δύο αγαπημένες εκτελέσεις δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Οταν o Jon Lord συναντησε τον J.S. Bach... Αυτά κάνεις και ανάβεις φωτιές ;D Το συγκεκριμένο είναι ένας διακαής πόθος, στην bυcket list των κομματιών που θέλω να παίξω οποσδήποτε κάποια στιγμή. all this has happened before and will happen again
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Αυτά κάνεις και ανάβεις φωτιές ;D Kαι να σκεφτειτε οτι το συγκεκριμενο εργο (Toccata & Fugue in D Minor, BWV 565) αμφισβητειται απο μερικους οτι ειναι οντως του Bach. Ειναι/δεν ειναι, ο τυπος ηταν απλα το μεγαλυτερο μουσικο μυαλο που περασε ποτε απ'τον πλανητη. :-* :-* Αλλαγη mood τωρα και παμε σε κατι psych. 8)
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 https://youtu.be/dFaYszCy4UY δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Νίκο μ' έσκισες. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 αφού με γύρισες στην Victoria και στην Ombre είπα να αποτοξινωθούμε... ;D άντε και με saxευφωνίες ... 8) https://youtu.be/GrmT1J7K1zQ δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις