Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τα έχουμε... Μια μικρή υποσημείωση για τα πλήκτρα μένει και off we go  ;)

Και μετά...

ΕΔΙΤ: Δεν θα γαζώνει απλά... θα κεντάει σταυροβελονιά λαίμαι  ;D 8)

700 Τρταγωνικά, θέλω σκυλί του πολέμου, μετά θα βγει ο Μήτσος, θα έχω τρικάμερο, μη γίνουμε ρόμπ δε κάμαρα, ήπια θέλω μπουθάσρα ε? Δέλτας και πάνω

Ο χώρος έκλεισε Ταίλως λαίμαι

No one wants an alien

• Απαντήσεις 1.6k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator
Δημοσιευμένο

700 Τρταγωνικά, θέλω σκυλί του πολέμου, μετά θα βγει ο Μήτσος, θα έχω τρικάμερο, μη γίνουμε ρόμπ δε κάμαρα, ήπια θέλω μπουθάσρα ε? Δέλτας και πάνω

Με αρέσεις που σε λέω... Να δω τι ακριβώς θα παίξει ο άνθρωπας, με βάση τις κιθάρες που έχεις παίξει... εσύ  :o ;D

Κάτι τέτοιο;  ;D

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Με αρέσεις που σε λέω... Να δω τι ακριβώς θα παίξει ο άνθρωπας, με βάση τις κιθάρες που έχεις παίξει... εσύ  :o ;D

Κάτι τέτοιο;  ;D

ΛΕς βλακείες , είσαι βλάκερ λαίμαι.

Επαναλαμβάνω 700 τετραγωνικά καλύπτει ο Νδίζι-δεν το ξεύρει- εσύ που θάσαι μικρη Λουάνα? ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΙΘΑΡΙΑΡΗ ΤΑΙΛΩς

No one wants an alien

• Moderator
Δημοσιευμένο

ΛΕς βλακείες , είσαι βλάκερ λαίμαι.

Επαναλαμβάνω 700 τετραγωνικά καλύπτει ο Νδίζι-δεν το ξεύρει- εσύ που θάσαι μικρη Λουάνα? ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΙΘΑΡΙΑΡΗ ΤΑΙΛΩς

Το είπαμε ρε τραχανοπλαγιά... Είναι έτοιμος και μιλημένος, σκυλί του πολέμου, μασάει χορδές και φτύνει τάστα...

Επόμενη ερώτηση...  ;D

Δημοσιευμένο

Το είπαμε ρε τραχανοπλαγιά... Είναι έτοιμος και μιλημένος, σκυλί του πολέμου, μασάει χορδές και φτύνει τάστα...

Επόμενη ερώτηση...  ;D

Ήπιαμε, 2 Πρόβες και 1 με μένα , μετά λίβε Samy& the paragas  κανάγια ε? Δε σε πουστεύω θα με βγάλεις στο τάιλως το Νέστορα-δε με χαλάει- θα έχουμε και τον Ρεμάλη να κάνει τα φέισμπουκ  ;D ;D ;D

ΠΡΟΣΟΧΗ ήπιαμε το πλέιλιστε, θα παίξει 1 μπουθάρα

No one wants an alien

• Moderator
Δημοσιευμένο

Ήπιαμε, 2 Πρόβες και 1 με μένα , μετά λίβε Samy& the paragas  κανάγια ε? Δε σε πουστεύω θα με βγάλεις στο τάιλως το Νέστορα-δε με χαλάει- θα έχουμε και τον Ρεμάλη να κάνει τα φέισμπουκ  ;D ;D ;D

ΠΡΟΣΟΧΗ ήπιαμε το πλέιλιστε, θα παίξει 1 μπουθάρα

Μακάρι να είχαμε τον Νέστορα γιατί θα παίζαμε και Stones  ;)

Δημοσιευμένο

Δεν θα γαζώνει απλά... θα κεντάει σταυροβελονιά λαίμαι  ;D 8)

Ή Μάνο-sh, ή ξάδερφος. :D

Σάμυ, είσαι τυχερός. ;)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο

Ή Μάνο-sh, ή ξάδερφος. :D

Σάμυ, είσαι τυχερός. ;)

Θέλω Χέβι μέταλλέ λαίμαι, όχι πως ο Αυτοκράτωρ της Πύλου θα με έπεφτε λίγος, αλλά θέλβ Τζάκσον..............μιλάμε για ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...