dimicupo Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Σωστός....τον έχω γνωρίσει κι εγώ προσωπικά και δεν είναι χυδαίος,τουναντίον.Ούτε εγώ.....κουδούνια και λοιπά...Οπότε είμαστε σχεδόν γείτονες αν μένεις ακόμη κοντά του. Αχ ρε Κώστα αυτό το avatar σου.... ...τί έπαθε το ....πιπί σου και μίκρυνε ? ...γιατί φοράς ......φούξια ??? ...ψείρες ε ??? slidely off topic αλλά έκανα ένα διαλειμματάκι....ξανάπεσα τώρα...μέσα τα κεφάλια... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Lampiris Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Οπότε είμαστε σχεδόν γείτονες αν μένεις ακόμη κοντά του. Έχει φύγει από ότι ξέρω χρόνια από το Νέο Ηράκλειο εγώ ομως μένω ακόμα εδώ.
dimicupo Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 ...είμαι πίσω πολύ.....εκεί στην Πλαπούτα στους πύργους δεν έμενε ? Ν.Χαλκηδώνα εδώ.....Δε πιστεύω να παρεξηγήθηκε ο άλλος....ε ?? και τ' αστεία μου χάλια είναι αυτό τον καιρό..sorry Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Lampiris Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Ακριβώς εκεί. ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ τους λέγαμε τότε. Δέν είμαστε και πολύ μακριά ίσως κάποια στιγμή να τα πούμε και απο κοντά.
dimicupo Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Με χαρά! Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Αααα θα σε μαλώσω! Όχι και ψείρες... :) Γιατί βρε, τι έχει το φούξια; Ωραιότατο χρώμα... 8) LEGO people live in houses made of their own flesh.
dimicupo Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 ....το πιο σημαντικό έμεινε...αναπάντητο... :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 ...ε... κρύος ο καιρός βλέπεις... :D LEGO people live in houses made of their own flesh.
dimicupo Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
dimicupo Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Ξανάπεσα....δεν είναι εύκολο...ούτε αυτό ούτε να ξυπνάς το πρωί μόνος σπίτι...δεν παλεύεται.....συν την αυπνία....πωω....δεν παλεύεται γμτ... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση