boukas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 ο firefox παντως σε σχεση με τον IE ειναι σαν να συγκρινεις Fender με Gibson!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
boody Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 ωραια , μια που λυθηκε το θεμα , να πω κατι σχετικο με παραπανω, μια που δε θελω να ανοιξω αλλο. ρε μαγκες εχω φαει κι εγω τρελο κολημα με το prison break. ερωτηση η season 2 ποσα επεισοδια εχει? http://the-boody.blogspot.com/
fleamail Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Mέχρι τώρα έχουν προβληθεί 13!!! Τον Φεβρουάριο αναμένουμε τη συνέχεια!!! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
arpegios Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol: Όπως το πες... ένας είναι ο σοβαρός browser, και λέγεται Opera leep is a symptom of caffeine deprivation.
mechmg93 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol: Όπως το πες... ένας είναι ο σοβαρός browser' date=' και λέγεται Opera[/quote'] ναι μωρε, χαλια ο firefox. ττιγκα στα bugs, αργος, βαρυς.. αστα να πανε :roll:
PCMAN Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 O Firefox ειναι για μεγαλυτερους υπολογιστες απο Pentium στα 800 με 128ΜΒ μνήμη και windows 98 !! Αυτο το υπογράφω !! Απλα, δεν υπάρχει καλύτερος :wink:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol: Όπως το πες... ένας είναι ο σοβαρός browser' date=' και λέγεται Opera[/quote'] ναι μωρε, χαλια ο firefox. ττιγκα στα bugs, αργος, βαρυς.. αστα να πανε :roll: Δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά πάντως διαφωνώ.Πόσο βαρύς πια.Εκτός αν μιλάς για την έκδοση 2 όπου παίζουν κάτι προβληματάκια αλλά και πάλι τον προτιμώ απο τον IE.Μου φαίνεται πολυ πιο ευχρηστός και γρήγορος. You are wrong f**ked and overatted...
boukas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol: Όπως το πες... ένας είναι ο σοβαρός browser' date=' και λέγεται Opera[/quote'] ναι μωρε, χαλια ο firefox. ττιγκα στα bugs, αργος, βαρυς.. αστα να πανε :roll: Δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά πάντως διαφωνώ.Πόσο βαρύς πια.Εκτός αν μιλάς για την έκδοση 2 όπου παίζουν κάτι προβληματάκια αλλά και πάλι τον προτιμώ απο τον IE.Μου φαίνεται πολυ πιο ευχρηστός και γρήγορος. Βασικά μάλλον πλάκα κάνει :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
mechmg93 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά πάντως διαφωνώ.Πόσο βαρύς πια.Εκτός αν μιλάς για την έκδοση 2 όπου παίζουν κάτι προβληματάκια αλλά και πάλι τον προτιμώ απο τον IE.Μου φαίνεται πολυ πιο ευχρηστός και γρήγορος. εννοειται οτι κανω πλακα janick :D ουτε εγω θυμαμαι ποσα χρονια εχω να χρησιμοποιησω κατι διαφορετικο απο firefox-mozilla :wink:
PCMAN Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Εγω δουλευω τον Portable firefox . Τον εχω μεσα σε ενα USB Στικάκι 512, και ετσι εχω τους εκατονταδες σελιδοδεικτες μου, παντωτε μαζι μου . :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση