amerithanos Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει πρόγραμμα που να είναι καλύτερο σε σχέση με κάποιο άλλο όσο αναφορά το time‑stretching η είναι θέμα τεχνικής? Και εξηγώ.Υπάρχει ένα κομμάτι και συγκεκριμένα αυτό Και υπάρχει και το πρωτότυπο που είναι αυτό https://www.youtube.com/watch?v=XbGiBB1ekN4 Κατεβάζω απ το youtube το πρωτότυπο, κόβω τη λούπα και όταν του κάνω stretching με το cubase στα bpm που είναι το remix δλδ 118bpm εμένα δεν πατάει πάνω στον μετρονόμο και κυρίως ακούγεται πιο πλαδαρό,σαν να έχει επηρεαστεί περισσότερο απ το stretching. Η λούπα είναι κομμένη σωστά όπως και στο ρεμιξ οπότε δεν φταίει αυτο. Τι μπορεί να φταίει?
georgekz750 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν ειναι ολα το ιδιο,αλλα και εσυ βοηθησε το προγραμμα σου ωστε να λειτουργησει με ενα καλυτερο δειγμα και οχι με κατεβασμενο απο youtube
amerithanos Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν ειναι ολα το ιδιο,αλλα και εσυ βοηθησε το προγραμμα σου ωστε να λειτουργησει με ενα καλυτερο δειγμα και οχι με κατεβασμενο απο youtube Το δείγμα απ το youtube ήταν μόνο για δοκιμή. Οπότε αφού δεν είναι όλα το ίδιο, ποιο μπορεί να θεωρηθεί το καλύτερο η ένα απ τα καλύτερα για αυτή τη δουλειά?
ex-infectme247 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Εδώ και πολλά χρόνια διαβάζω παντού, ότι το Ableton Live έχει πολύ καλό time stretching αλγόριθμο, και μάλιστα realtime αν χρειαστεί, αλλά δεν το έχω δουλέψει ποτέ, ούτε καν demo. Δεν ξέρω τι παίζει πλέον ή τι έκδοση, αλλά ρίξε του μια αυτιά...
georgekz750 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Το δείγμα απ το youtube ήταν μόνο για δοκιμή. Οπότε αφού δεν είναι όλα το ίδιο, ποιο μπορεί να θεωρηθεί το καλύτερο η ένα απ τα καλύτερα για αυτή τη δουλειά? Κατα τη γνωμη μου τα pro tools. Και το logic ειναι ok. Για το ableton εχω διαβασει και γω καλα λογια αλλα δεν το εχω δοκιμασει.
ex-Greg Duke Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για Time Stretching για εμένα που χρησιμοποιώ Fl Studio. Πάντως έχω ακούσει ότι το Ableton έχει καλύτερο TimeStreching Tool απο το Fl Studio. Πιστεύω πως αν κατεβάσεις το Ableton θα είσαι υπέρ καλυμένος με το Time Stretching.
amerithanos Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Κατεβάζω το Demo του ableton για να τσεκάρω.
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2015 Και το reason (6 κ ανω) κοκορευεται οτι εχει καλο αλγοριθμο time stretch. Αλλα αν θυμαμαι καλα δεν εχει μενου για να μετατρεπεις εκ νεου το δειγμα σου , το κανει realtime αν χαμηλωσεις τα bpm του sequencer.Υπαρχει νομιζω και σχετικο βιντεο στο youtube.
stratigos Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Καλό time stretch έχει και το presonus studio one: https://www.youtube.com/watch?v=c99A0_srxKg (έχει και άλλα βίντεο στο youtube να δεις)
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2015 δυνατό timestreching, on the fly εχει και το SONAR και σε ολο το project και σε μεμονομένα κλίπ. Τουλάχιστο τα δημοφιλη DAW's ιδιαιτερα στις τελευταίες εκδόσεις εχουν πλέον αναλογες δυνατοτητες και ειναι πολυ καλα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση