korakios Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Πως τον συνδέω? αν μπορεί κάποιος να ανεβάσει εδώ τη φωτό θα είμαι ευγνώμων . Γενικά Noiz, smartnoiz και iPad δεν......
megajim Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον ξεβιδώνεις τη βίδα και βάζεις ένα καλώδιο σα μικρή διχάλα κάτω από το κεφάλι της βίδας, την οποία ξαναβιδώνεις μετά. Τουλάχιστον εμένα ένας παλιός ενισχυτής που έχω για το πικάπ έτσι δουλεύει (η γείωση είναι με τέτοιο καλώδιο στο δικό μου).
korakios Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον ξεβιδώνεις τη βίδα και βάζεις ένα καλώδιο σα μικρή διχάλα κάτω από το κεφάλι της βίδας, την οποία ξαναβιδώνεις μετά. Τουλάχιστον εμένα ένας παλιός ενισχυτής που έχω για το πικάπ έτσι δουλεύει (η γείωση είναι με τέτοιο καλώδιο στο δικό μου). Ευχαριστώ αλλά το θέμα είναι που πάνε τα συν πλυν... -ευχαριστώ και τους mods για τη φωτογραφία...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 π.χ. 0(-) , 8(+)
korakios Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 π.χ. 0(-) , 8(+) Για 8Ω ηχείο,ε? Η κάτω σειρά δεν χρησιμοποιείται πουθενά? Ευχαριστώ πάντως :)
studio54GR Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2015 Η κάτω βγάζει και 100V διαμορφωμένο σήμα ενίσχυσης. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση