hariskats Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα στην παρεα, εχω τον συγκεκριμενο ενισχυτη ο οποιος ειναι φετα 2U.. δυστυχως εχω χασει τα ''αυτακια'' που εχει το κουτι ωστε να μπορεις να τον τοποθετησεις σε ρακ και ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο να βρω τα ιδια.. μηπως υπαρχουν καποια αντιστοιχα τα οποια να ταιριαζουν ωστε να κανω τη δουλεια μου σωστα?? Η αν εχει καποιος φιλος τον συγκεκριμενο ενισχυτη και δεν τα χρειαζεται ας μου στειλει ενα πμ να τα βρουμε...
Stavros_F Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Με ενδιαφέρει και μένα το ίδιο ακριβώς, αγόρασα ένα μεταχειρισμένο IRT15 και τα αυτάκια είναι κατεστραμμένα δεν κουμπώνουν πουθενά. Αν υπάρχουν ανταλλακτικά ή κάποια άλλη λύση, μας σώζει.
stamkosk Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 ίσως αξίζει να πάτε στο σιδεράδικο της γειτονιάς σας και να σας φτιάξουν απο αλουμίνιο να κάνετε τη δουλειά σας... Hot Dog .......................
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Ρώτησε στον Νάκα, λογικά θα πρέπει να υπάρχει σαν ανταλλακτικό.
hariskats Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς μιλάω εδώ και 2 μέρες με τον Νακα και δεν τα έχει.. Μου είπε ότι θα μου δώσει απαντηση αν βρει κατι παρόμοιο αλλα δεν το βλέπω..
hariskats Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Σταύρο μπορείς να μετρήσεις τις διαστάσεις τους μιας και τα έχεις έστω και κατεστραμμένα ώστε να φτιάξουμε κάτι αντίστοιχο να κάνουμε τη δουλειά μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση