Προς το περιεχόμενο

None Other Than The Common Plague (SpyrosCh)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα απανταχού νοιζάδες. Μετά τα προηγούμενα δύο, επισήμως πλέον έχουμε την κυκλοφορία τούτου εδώ...

https://spyroscharmanis.bandcamp.com/album/than-the-common-plague

...του τρίτου μου 'παιδιού'. Εν καιρώ η 'κανονική' έκδοση θα βρίσκεται σε συσκευασία βιβλίου+cd, προς το παρόν είναι ψηφιακή κυκλοφορία σε μορφή donation. Είναι και πάλι concept δίσκος, (και συγχωρείστε μου αν γίνω και γω λίγο 'δήθεν' περιγράφοντάς τον - no two ways about it) με την ιστορία του να πραγματεύεται την 'αρρώστια', την θεραπεία και το μοναχικό ταξίδι προς το 'φως στο τέλος του το τούνελ', με οποιαδήποτε ερμηνεία προσάπτει ο καθένας στη φράση αυτή.  :)

Συμμετέχουν πολλοί και χρυσοί άνθρωποι, με ειδική μνεία στα cellos του Θοδωρή Παπαδημητρίου που ηχογράφησε ο Nikodemos στα φοβερά Sonik Ark.

Ευχαριστώ σας προκαταβολικά αν του αφιερώσετε χρόνο και παρακαλώ τα σχόλιά σας φίλτατοι!

Να'στε πάντα καλά και καλή Κυριακή,

Σπύρος

;D

12039256_1071932102857649_5211454997624781385_n.jpg?oh=0ed4383ebde2265afcdc1ed46e01d578&oe=569C85F7

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα απανταχού νοιζάδες.

Μετά τα προηγούμενα δύο, επισήμως πλέον έχουμε την κυκλοφορία τούτου εδώ...

...του τρίτου μου 'παιδιού'. Εν καιρώ η 'κανονική' έκδοση θα βρίσκεται σε συσκευασία βιβλίου+cd, προς το παρόν είναι ψηφιακή κυκλοφορία σε μορφή donation. Είναι και πάλι concept δίσκος, (και συγχωρείστε μου αν γίνω και γω λίγο 'δήθεν' περιγράφοντάς τον - no two ways about it) με την ιστορία του να πραγματεύεται την 'αρρώστια', την θεραπεία και το μοναχικό ταξίδι προς το 'φως στο τέλος του το τούνελ', με οποιαδήποτε ερμηνεία προσάπτει ο καθένας στη φράση αυτή.  :)

Συμμετέχουν πολλοί και χρυσοί άνθρωποι, με ειδική μνεία στα cellos του Θοδωρή Παπαδημητρίου που ηχογράφησε ο Nikodemos στα φοβερά Sonik Ark.

Ευχαριστώ σας προκαταβολικά αν του αφιερώσετε χρόνο και παρακαλώ τα σχόλιά σας φίλτατοι!

Να'στε πάντα καλά και καλή Κυριακή,

Σπύρος

;D

12039256_1071932102857649_5211454997624781385_n.jpg?oh=0ed4383ebde2265afcdc1ed46e01d578&oe=569C85F7

Μπράβο, και εις ανώτερα.

• Guru
Δημοσιευμένο

Το τραγούδια τα έχω καιρό τώρα, όταν τα πρωτοπαρουσίασες εδώ στο νοιζ.

Για την 'στανταρντ' έκδοση περιμένω! ;)

Με το καλό, καλοτάξιδο και καλή τύχη. Φαντάζομαι ήδη έχεις σκεφτεί το 4ο, σωστά; Εγώ πάντα έτσι κάνω! ;D

Δημοσιευμένο

Ωραίος, φίλε!

Όταν ξεκίνησε το πρώτο κομμάτι, είπα ότι άλλαξες στυλ, σε πιο ανάλαφρο προγκ. Στη συνέχεια, όμως, έγινε πανικός!  ;D ;D ;D

Εύγε!

:)

Δημοσιευμένο

Να'στε καλά otto, auditory, Μίλτο, Νικόλα και mustafank :D. Νικόλα, φαντάζομαι θα καθυστερήσει λίγο το βιβλίο...θα ενημερώσω!

• Guru
Δημοσιευμένο

Νικόλα, φαντάζομαι θα καθυστερήσει λίγο το βιβλίο...θα ενημερώσω!

Το φαντάζομαι κι εγώ...

Αλλά θα σου πω τι θα κάνω. Θα πάω να αγοράσω το ψηφιακό προϊόν, περί τα 20-30 ευρώ και όταν έρθει η ώρα να τυποθεί το βιβλίο και το CD, μου το στέλνεις! ;) Ένα είδος προ-αγοράς μωρέ παιδί μου. Εσύ κράτα λίστα με το όνομά μου! ;)

Μάλιστα θα έλεγα ότι όσοι θέλετε να κάνετε το ίδιο, μήπως και βγει πιο γρήγορα το βιβλίο! ^_^

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

Μετά από καιρό, ενημερώνω ότι ήρθαν επιτέλους και τα CD-βιβλία! Είναι στην τιμή των 8 ευρώ (συν μεταφορικά) και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί είτε μέσω bandcamp εδώ:

Είτε απλά μέσω paypal, χρησιμοποιώντας την διεύθυνση spycharmanis[at]hotmail[dot]com.

0006200946_10.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Μόλις ανέβηκε και μια one-off ζωντανή ηλεκτρική (και σκοτεινή :P ) εκτέλεση ενός από τα κομμάτια του CD στο youtube, εδώ:

Αν κάτσετε και το δείτε σας ευχαριστώ!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...